Ψάξαμε και βρήκαμε την πρώτη νικήτρια του Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου. Δείτε πως είναι σήμερα!
Gossip Specials

Ψάξαμε και βρήκαμε την πρώτη νικήτρια του Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου. Δείτε πως είναι σήμερα!

Ήταν το 2003 όταν το Mega έφερε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το πρώτο Survivor που σάρωσε στις τηλεθεάσεις καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές και κάνοντας τους ανώνυμους τότε πρωταγωνιστές του, διάσημους. 

Κάποιοι μάλιστα, όπως ο Σπύρος Σούλης και η Ορθούλα Παπαδάκου διατήρησαν την επωνυμία που κέρδισαν από το παιχνίδι και εξακολουθούν να υπάρχουν στον χώρο.

Και άλλοι εξαφανίστηκαν μετά το πρώτο διάστημα της τρελής -για να είμαστε ειλικρινείς- ζήτησης που είχαν ακόμα και για "αρπαχτές" σε clubs της Αθήνας και της επαρχίας. Ανάμεσά τους και το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του reality show, η νικήτρια Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Η Ευαγγελία όχι μόνο κέρδισε το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο, το οποίο αξιοποίησε -κατά ένα μέρος- κάνοντας πλαστική αυξητικής στήθους αλλά κέρδισε και αρκετά χρήματα κάνοντας πολλές φωτογραφήσεις -ακόμα και άκρως αισθησιακές- και εμφανίσεις -πληρωμένες- σε μαγαζιά. Ακόμα και πασαρέλα ως μοντέλο έκανε.

Το ότι οι συμπαίκτες της, της έσουρναν μετά το τέλος του παιχνιδιού τα εξ' αμάξης, διόλου δεν την απασχόλησε γιατί η Ευαγγελία πέτυχε τον στόχο της και με τα χρήματα που έβγαλε τα περίπου 4 χρόνια που παρέμεινε στη δημοσιότητα (τα 2 πρώτα ήταν και εξαιρετικά κερδοφόρα για εκείνη) στην κυριολεξία έφτιαξε τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της.

Εξάλλου για εκείνον, το γιο της, δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι και μάλλον δεν το μετάνιωσε και ποτέ. Εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα με τον καλύτερο και πιο προσοδοφόρο για εκείνη τρόπο και κάποια στιγμή, γύρω στο 2007-2008, έριξε μαύρη πέτρα πίσω της κι εξαφανίστηκε. Ποτέ, από τότε δεν επανέφερε τον εαυτό της μπροστά από τα φώτα.

Μεγάλωσε το γιο της, Γιώργο τον οποίον καμαρώνει όσο τίποτα άλλο Απόφοιτο της Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού πια και ζει μια όμορφη ζωή, όπως ακριβώς τη διάλεξε η ίδια και παραμένει κατά τη γνώμη μας, μια εξαιρετικά ενυτπωσιακή και σέξι γυναίκα. Συμφωνείτε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved