Gossip Specials

Star Academy: Μπήκαμε στο σπίτι του νέου μουσικού reality! Δείτε που θα μένουν οι παίκτες!

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται το σπίτι που θα φιλοξενήσει από την επόμενη εβδομάδα -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- τους παίκτες που θα περάσουν στο νέο reality talent show του EPSILON TV, Star Academy

Όπως έχει γίνει γνωστό πρόκειται για την πολυτελέστατη βίλα στην οποία γινόντουσαν τα γυρίσματα της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα την περίοδο 2008-2009. Στο σήμερα πάντως το εσωτερικό του σπιτιού δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει φανεί στην τηλεόραση.

Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής με το που έκλεισε το σπίτι, μπήκαν και τα έχουν κάνει όλα φύλλο και φτερό, αφού πια δεν πρόκειται απλά για μια πολυτερλή οικία 600 τετραγωνικών, αλλά για μια ακαδημία που έπρεπε να περιλαμβάνει αίθουσες μαθημάτων, αίθουσες για πρόβες, χώρους ψυχαγωγίας, φαγητού αλλά και υπνοδωμάτια για τους παίκτες και το γραφείο της διεύθυνσης της σχολής καθώς και ένα υπερσύγχρονο control room και φυσικά κάμερες παντού.

Όπως μάθαμε ο στόχος είναι ως τη Δευτέρα να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες της ανακατασκευής του εσωτερικού του σπιτού για να υποδεχτεί τους παίκτες μαθητές. Τα χρώματα, έντονα και χαρούμενα παντού, με πολύχρωμα κάδρα και χρωματιστές μοκέτες που δίνουν έναν πολύ νεανικό τόνο σε όλο τον χώρο.

Τα τζάμια καλυμμένα με ειδικές μεμβράνες έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος από το εξωτερικό μέρος να τραβήξει εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού. Έξω η εντυπωσιακή πισίνα είναι ένα plus για τη ζωή των παικτών που δεν θα επιτρέπεται να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι.

Το να βρει κανείς το εντυπωσιακό σπίτι, αν δεν ξέρει που πηγαίνει, σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ακόμα κι αν φτάσει έξω από την πόρτα του κτήματος που περιβάλλει το οίκημα, υπάρχει ψηλός τοίχος και ιδιωτικός δρόμος που οδηγεί προς την κορυφή του λόφου, όπου βρίσκεται πνιγμένη ανάμεσα στα δέντρα η βίλλα. Δείτε τις πρώτες εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Gossip-tv.gr για εσάς. Εντυπωσιακές ε; Δεν ξέρουμε πόσο εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν οι επίδοξοι τραγουδιστές με τους καθηγητές και την κριτική επιτροπή του Star Academy, σίγουρα πάντως στο εντυπωσιακό σπίτι δε θα περάσουν άσχημα. Τους λες και τυχερούς...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved