YFSF 4: Ο Ματιάμπα και το μούσι του Joe Cocker που ξεκόλλησε την ώρα που τραγουδούσε
Gossip Specials

YFSF 4: Ο Ματιάμπα και το μούσι του Joe Cocker που ξεκόλλησε την ώρα που τραγουδούσε

Δύσκολη αποστολή είχε στο πέμπτο live του YFSF ο Ησαϊας Ματιάμπα αφού κλήθηκε να υποδυθεί τον πασίγνωστο Joe Cocker

Και μάλιστα ερμηνεύοντας ένα τραγούδι σταθμό το "You are so beautiful". Ο Ησαϊας όμως και αυτή τη φορά πραγματικά εντυπωσίασε και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάρει και τη νίκη στο χθεσινό live.

Όχι, πως αυτό έχει καμιά σημασία για τον ίδιον που πραγματικά απολαμβάνει αυτό που κλήθηκε να κάνει. Αν και είναι με την πολύ καλή έννοια τρελλοκομείο από τα λίγα, είναι επίσης άψογος επαγγελματίας. Αντιμετωπίζει κάθε μεταμφίεση στο Your face sounds familiar ως πρόκληση, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και δουλεύει πολύ σκληρά για το αποτέλεσμα. Τρεις φορές έκανε πρόβα λίγο πριν την έναρξη του live χθες.

Μία που έπρεπε, έτσι κι αλλιώς, για να οριστικοποιηθούν τα τελικά πλάνα, μία έχοντας πρόχειρα κολλημένο το μούσι της μεταμφίεσης και μία ακόμα που ζήτησε ο ίδιος. Και στις τρεις ήταν εκπληκτικός, όπως και στην εμφάνισή του στο Live.

Σε αυτήν με το μούσι, όμως όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί βρέθηκε και αντιμέτωπος με ένα ευτράπελο. Το μούσι -που η κόλλα του δεν είχε προλάβει να στεγνώσει- με την κίνηση του στόματος την ώρα που τραγουδούσε και τις εκφράσεις του προσώπου, άρχισε σιγά σιγά να ξεκολλάει και να κρέμεται.

Ατάραχος, χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο νότα από το τραγούδι ή το συναίσθημα, το ξεκόλλησε εντελώς και το πέταξε στο πλάι. Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved