Ρουκ Ζουκ: Το πρώτο γύρισμα, οι αλλαγές, οι αιτήσεις και το πρόσωπο από το παρελθόν
Gossip Specials

Ρουκ Ζουκ: Το πρώτο γύρισμα, οι αλλαγές, οι αιτήσεις και το πρόσωπο από το παρελθόν

Ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια από το παρελθόν επιστρέφει αυτήν την Δευτέρα στον ANT1 και το πρώτο γύρισμα έγινε χθες! 

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ έρχεται στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιουνίου με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια και ήδη συζητιέται από παντού.

Δεν είναι τυχαίο πως πάνω από 2000 αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία της παραγωγής από επίδοξους παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν και να κερδίσουν έως και 5.000 Ευρώ ανά επεισόδιο (που είναι και το ανώτατο ποσό δώρου που δίνεται). Όμως η νικητήρια ομάδα έχει δικαίωμα να συνεχίσει στο παιχνίδι έως και 5 επεισόδια. Αν δηλαδή καταφέρει να κερδίσει και τα 5 μπορεί να συγκεντρώσει ως 25.000 Ευρώ!

Το νέο στοιχείο του παιχνιδιού, σε σχέση με το παλιό format που παρουσίαζε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Μαίρη Μηλιαρέση, είναι αυτό της παντομίμας που βγάζει στην πράξη πολύ γέλιο απ' ότι διαπιστώσαμε. Και σε αυτή τη νέα version του παιχνιδιού που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα βρήκαμε και ένα πρόσωπο από το παλιό format. Τον καθηγητή Φιλολογίας που τότε αλλά και τώρα έχει την επιμέλεια όλων των λέξεων που επιλέγονται για να "παίξουν" οι παίκτες σε κάθε εκπομπή. Ούτε ο ίδιος δεν το φανταζόταν αυτό...

Στις σκέψεις των ανθρώπων του Antenna που από την πρώτη στιγμή που "έκλεισαν" το παιχνίδι το σύνδεσαν στο μυαλό τους με την Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της παρουσίασης, όπως μάθαμε, είναι να γίνουν στο μέλλον και κάποια γυρίσματα Celebrity Edition για καλό σκοπό και ήδη έχουν αρκετούς υποψήφιους παικτες σοτ μυαλό τους αφού οι περισσότεροι εκδήλωσαν αυτοβούλως ενδιαφέρον να παίξουν στο παιχνίδι!

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το νέο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ από το χθεσινό πρώτο γύρισμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved