Παίκτρια του My Style Rocks έκανε αυτή την εμφάνιση στα μπουζούκια!
Gossip Specials

Παίκτρια του My Style Rocks έκανε αυτή την εμφάνιση στα μπουζούκια!

Εντάξει το είδαμε κι αυτό! Τώρα θα πείτε μια φωτογραφία… χίλιες λέξεις αλλά όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks 2 το θέμα χωράει συζήτηση.

Το κορίτσι που μας τα δίνει όλα στο πιάτο είναι η Μαρία Λέκα, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει δημιουργήσει θεματάκια στο σόου μόδας του ΣΚΑΙ με τελευταίο την απίστευτη ατάκα που είπε στο Gala της Παρασκευής.

Μια ατάκα που από τη μια έκανε έξαλλη την Σάσα Σταμάτη και από την άλλη έκανε την Έφη – συμπαίκτρια της – να αποχωρήσει με κλάματα από το πλατό.

Anyway… ας φύγουμε από αυτό το κομμάτι κι ας επιστρέψουμε στην πρόσφατη εμφάνιση που έκανε σε βραδινή της έξοδο στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, από το οποίο εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει όχι μόνο το εσώρουχο της αλλά και τα οπίσθια της. Και ερχόμαστε τώρα εμείς να αναρωτηθούμε…. Σε εκείνο το Gala οπού οι κριτές της την «είπαν» για την προκλητική εμφάνιση της σε ένα concept το οποίο την ήθελε «τραγουδίστρια σε κόκκινο χαλί» γιατί «πάγωσε»; Γιατί στεναχωρήθηκε;

Μάλλον δεν της έχουν πει πως το σέξι δεν είναι απαραίτητα το γυμνό!

Και ναι, της πάει πολύ γιατί το κορμί της μπορεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο look αλλά… καλύτερα να κάλυπτε τα οπίσθια της με το υπόλοιπο ύφασμα του φορέματος παρά τα μαλλιά της με το καπέλο.

Δείτε την
Φωτογραφίες Ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved