Gossip Specials

«Χτυποκάρδια στο θρανίο»:Η συνέντευξη Τύπου, οι καθυστερήσεις και το ξεκούμπωτο παντελόνι του Βουτσά

Μια διασκευή της αγαπημένης ελληνικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, θα δούμε φέτος στο θέατρο Ήβη, 56 χρόνια μετά. 

Τη διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θα βρίσκονται η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας ενώ η παράσταση θα «ντυθεί» με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Σε ρόλους έκπληξη η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός και ο Κώστας Βουτσάς! Μαζί τους και οι: Σοφία Βογιατζάκη και Νίκη Παλληκαράκη.Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 13 Νοέμβρη...

Το gossip-tv βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπουπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο θέατρο Ήβη και είδαμε και μάθαμε πολλά:

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Ορέστης Τζιόβας, άργησε να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου, λόγω κακής συνεννοήσης με τους υπεύθυνους της παράστασης , αφού είχε προγραμματισμένη πρόβα έως και τις 2 το μεσημέρι με αποτέλεσμα να κάνει την είσοδό του στο θέατρο αργοπορημένος. Λόγω της πρόβας του, ο πρωταγωνιστής δεν πρόλαβε να ντυθεί με τα ρούχα της παράστασης ,όπως είχαν κάνει οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Αισθητή έγινε επίσης και η απουσία της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία δεν μπορούσε να λείπει από τα γυρίσματα της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η γυναίκα του Αλέκου Σακελλάριου αποκάλυψε πως η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν είναι καθόλου τυχαία μιας και είναι η ημέρα των γενεθλίων του. Μάλιστα η ίδια θα βρίσκεται στο Λονδίνο εκείνη την περίοδο και είχε προγραμματισμένο να επιστρέψει μια μέρα μετά, κάτι που άλλαξε προκειμένου να είναι παρούσα στη μεγάλη πρεμιέρα.
Η πιο αστεία στιγμή ήταν όταν η Μάρω Κοντού συνειδητοποίησε πως το παντελόνι του Κώστα Βουτσά ήταν ξεκούμπωτο και δεν δίστασε να τον πειράξει, προκαλώντας κύμα γέλιου.

Τη μουσική της κινηματογραφικής ταινίας όπου πρωταγωνιστούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε συνθέσει ο Μάνος Χατζηδάκις, ενώ της θεατρικής παράστασης ο Μίμης Πλέσσας. Η γυναίκα του Αλέκου Σακελλάριου ξεκαθάρισε πως έχουν άψογες σχέσεις με τον Μίμη Πλέσσα και τον λατρεύουν ωστόσο αν ζούσε ο Σακελλάριος, θα έβαζε μουσική του Μάνου Χατζιδάκι στο θεατρικό έργο.
Όσον αφορά τη σύγκριση των ηθοποιών με τους αξέχαστους πρωταγωνιστές της ταινίας; Η απάντηση ήταν απλή «Οι ρόλοι είναι για να παίζονται...»

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved