Οι celebrities θυμούνται τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους!
Gossip Specials

Οι celebrities θυμούνται τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους!

Όλοι έχουμε να θυμόμαστε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής μας που έρχονται πάντα το μυαλό μας με πολλή... αστερόσκονη, λάμψη και χαρά. 

Το ίδιο συμβαίνει και για τους celebrities οι οποίοι αποκάλυψαν κατά καιρούς στο παρελθόν ποια ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, για παράδειγμα, θυμάται: «Είχε κάνει η γιαγιά μου μελομακάρονα. Συνήθως τα κάνουν λίγο πριν τις γιορτές. Και εγώ άρχισα να τρώω, να τρώω, να τρώω και τελείωσαν όλα. Στο τέλος έψαχναν να βρουν πώς θα κάνουν μελομακάρονα. Εγώ είχα έναν... μπόγο στο στομάχι. Είχα φάει όλα τα μελομακάρονα και ήταν όλη αυτή η βουλιμία που σε πιάνει τα Χριστούγεννα». ]

alexis georgoulis 21 12 2018 16 0 20 315


Η Βίκυ Καγιά, πριν αποκτήσει παιδιά που χάρισαν στη ζωή της, έτσι και αλλιώς... χρυσόσκονη, διηγούταν τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα που έζησε ως παιδί!

«Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα πρέπει να ήταν όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού και με τους γονείς μου δεν πήγαμε πουθενά, μείναμε στην Αθήνα. Παραμονή Χριστουγέννων, λοιπόν, και πριν μου πει ο αδελφός μου ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης, τον περίμενα. Είχα φτιάξει τα κουλουράκια μου, είχα βάλει και κουραμπιέδες και σοκολάτα και απ’ όλα, μπας και πεινάσει ο Άι Βασίλης και του είχα βάλει και ένα τεράστιο ποτήρι γάλα. Από τη χαρά μου να δω τον Άι Βασίλη, είχα πάρει την κουβερτούλα μου και κοιμήθηκα κάτω από το δέντρο. Και πώς ξύπνησα; Κάποια στιγμή πέφτει μία μπάλα από το δέντρο και μου ήρθε στο πρόσωπο. Εγώ νόμιζα ότι έχει έρθει ο Άγιος Βασίλης και φώναζα «σηκωθείτε, ήρθε ο Αγιος Βασίλης». Τελικά ήρθε το ξημέρωμα, τρόμαξαν και οι γονείς μου αλλά ήταν πολύ ωραία αυτά τα Χριστούγεννα γιατί ήταν τα τελευταία πριν μάθω ότι δεν υπάρχει Άι Βασίλης» θυμάται η πρώην κριτής του Greece's Next Top Model.

vickykaya 21 12 2018 16 9 41 136

«Τα καλύτερα Χριστούγεννα που πέρασα ήταν πάντα τα οικογενειακά» έχει δηλώσει από την πλευρά του παλιότερα, ο Γιάννης Πλούταρχος και τόνιζε: «Είναι η οικογενειακή θαλπωρή και εκείνο το μικρό, ασήμαντο δώρο που θα μας έφερνε ο Άγιος Βασίλης όταν ήμασταν πιτσιρίκια. Δεν ζητούσαμε μεγάλα πράγματα. Έστω ένα πολύ μικρό δώρο. Και επειδή τότε ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα μου είχε πει η μάνα μου ‘ξέρεις Γιάννη, ο Άι Βασίλης φέτος είναι φτωχός’ και της λέω ‘Καλά ρε μάνα, ούτε ένα μικρό Πάρτα όλα (σ.σ. παιχνίδι τύχης με σβούρα) δεν μπορεί να μας φέρει;’. Και κάτω από το μαξιλάρι μου λίγο αργότερα έψαξα και βρήκα ένα Πάρτα όλα και χάρηκα».

«Από τα παιδικά μου χρόνια έχω τις καλύτερες αναμνήσεις γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά σου. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι εποχές που ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο σπίτι και μου λείπει εξίσου εκείνη η παιδική ανεμελιά. Το μόνο που με ένοιαζε τότε ήταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το δώρο του Άι – Βασίλη» θυμάται ο Ηλίας Βρεττός.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μουτσινάς είχε αποκαλύψει: «Θυμάμαι την πρώτη χρονιά όταν είχα κατέβει για δουλειά στην Αθήνα και αποφάσισα να κάνω έκπληξη στους δικούς μου και να τους επισκεφθώ για Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Είχαν πάθει σοκ από τη χαρά τους, δεν πίστευαν ότι θα το έκανα».

Η Αθηνά Οικονομάκου φέτος θα ζήσει τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της ζωής της καθώς θα τα περάσει για πρώτη φορά με τον γιο της Μάξιμο. Πριν από αυτό όμως, η ηθοποιός αποκάλυπτε: «Για μένα τα πιο ωραία Χριστούγεννα ήταν αυτά που πέρναγα με την οικογένεια μου όταν ήταν στην Ελλάδα κοντά μας ο πατέρας μου, ο οποίος, ως ναυτικός, ταξίδευε συνέχεια και ήταν πολύ σπάνια μαζί μας τις γιορτές».

Η κριτής του My Style Rocks, Μπέτυ Μαγγίρα ανέτρεξε επίσης στα παιδικά της χρόνια: «Το πιο χαρακτηριστικό πράγμα που μου έχει μείνει είναι τα Χριστούγεννα που κάναμε κάθε χρόνο με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου, που φεύγαμε από την Ξάνθη και πηγαίναμε να επισκεφτούμε συγγενείς μας, στο Περιθώριο, ένα χωριό της Δράμας. Εκεί πιάνει κάθε χρόνο πολύ χιόνι, οπότε ήταν το ιδανικό σκηνικό για να ζήσουμε ως παιδιά τις γιορτές. Γενικότερα, θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία τα παιδικά μου χρόνια».

memosbegnis 21 12 2018 16 13 59 68

«Νομίζω ότι αξέχαστα θα μου μείνουν τα Χριστούγεννα που είχα περάσει στη Disneyland του Παρισιού πριν από μερικά χρόνια. Θυμάμαι ότι όλα ήταν άψογα στολισμένα και έγιναν ακόμη πιο παραμυθένια όταν άρχισε ξαφνικά να χιονίζει» θυμήθηκε ο Μέμος Μπεγνής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved