Ανασκόπηση 2018: Οι χωρισμοί των Ελλήνων celebrities που μας... σημάδεψαν!
Gossip Specials

Ανασκόπηση 2018: Οι χωρισμοί των Ελλήνων celebrities που μας... σημάδεψαν!

Η χρονιά που φεύγει δεν ήταν και πολύ τυχερή για άλλοτε αγαπημένα ζευγάρια που είδαν τη σχέση τους να ξεφτίζει και μαζί της και τα κοινά όνειρα που έκαναν για το μέλλον! Ας δούμε λοιπόν ποιοι Έλληνες celebrities είπαν αντίο στο άλλοτε έτερον ήμισυ και έφυγαν για νέες ερωτικές περιπέτειες... 

Η Λάουρα Νάργιες και ο Μιχάλης Μουρούτσος, παρά τις προσπάθειες να μείνουν μαζί, τελικά, έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Τράβηξαν χωριστούς δρόμους και προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

4852 LAOYRA NARGES MIXALIS MOYROYTSOS 2762018

Άλλος ένας ηθοποιός που είναι πλέον σόλο, είναι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ο οποίος έδωσε τέλος στη σχέση του με τη μπαλαρίνα Κλέλια Μενελάου. Στην αρχή μάλιστα, ο ηθοποιός δεν επιβεβαίωνε ούτε διέψευδε την είδηση, παρ’ όλο που το άλλοτε έτερον ήμισύ του είχε παραδεχτεί δημόσια τον χωρισμό τους.

kleliapanagiotis

Ελεύθερος και ωραίος όμως είναι και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος το καλοκαίρι που πέρασε αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τη μέχρι πρότινος αγαπημένη του Σοφία Κρανιά.

Μετά από δέκα χρόνια γάμου, χώρισαν όμως και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Μαρία Εγγλέζου, τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού.

Ένα ακόμα διαζύγιο που μάθαμε πολύ πρόσφατα, μόλις λίγες εβδομάδες πριν μας αφήσει για πάντα το 2018 ήταν και αυτό ανάμεσα στην Πέγκυ Σταθακοπούλου και τον σύζυγό της Αλέξανδρο Καλδή με τον οποίο έζησαν μαζί 22 ολόκληρα χρόνια!

Περίπου την ίδια περίοδο μαθαίναμε και για το διαζύγιο, επίσης μετά από 22 χρόνια γάμου, της Χριστίνας Μαραγκόζη από τον σύζυγό της Θάνο Αϊβαλιώτη.

Τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν πριν από λίγους μήνες στη σχέση του εν λόγω ζευγαριού όχι μόνο δεν διαλύθηκαν, αλλά οδήγησαν αρχικά σε καταιγίδα και κατόπιν στον οριστικό χωρισμό. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου οι οποίοι παρά τις προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν.

Παρελθόν όμως αποτελεί και η σχέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον ηθοποιό, Γιάννη Αθητάκη.

Ένας... survivor της τηλεόρασης δεν κατάφερε να σώσει τη σχέση του με την αγαπημένη του και μέσα στο 2018 χώρισε. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος είπε οριστικά αντίο στην πρώην -πλέον- αγαπημένη του Ζωή Τζάνη.

asdfgafg

Τον περασμένιο Ιούλιο έβαλαν τέλος στη σχέση τους και η Μαίρη Συνατσάκη με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη που ήταν μαζί περίπου τρία χρόνια.

Στις αρχές του καλοκαιριού άλλος ένας χωρισμός έγινε γνωστός για ζευγάρι που ήταν πολλά χρόνια μαζί. Ο λόγος για τον Κώστα Πηλαδάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου που τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν επτά ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Μέχρι τα δικαστήρια θα φτάσουν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η μητέρα του γιου του Μαρία Νεφέλη Γαζή. Μπορεί να μην παντρεύτηκαν ποτέ, όμως μόλις λίγο καιρό μετά την άφιξη του γιου τους, χώρισαν και μάλιστα με τον πλέον επεισοδιακό τρόπο...

Οριστικός και αμετάκλητος παραδέχτηκε στις αρχές του 2018 η Βάσια Παναγοπούλου πως είναι ο χωρισμός της με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της Θεόδωρο Αναγνωστόπουλο ο οποίος είναι αστυνομικός.

Επισημοποίησαν τη σχέση τους πέρυσι στα τέλη του Γενάρη ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Χρύσα Μπελούση με τον αρραβώνα τους αλλά πλέον επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και μάλιστα λίγο πριν έρθει το 2019. Πλέον ζουν χωριστά όμως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved