Αποκλειστικό: Το Gossip-tv.gr βρέθηκε στα γυρίσματα της «Ελεύθερης Σχέσης»
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Το Gossip-tv.gr βρέθηκε στα γυρίσματα της «Ελεύθερης Σχέσης»

Στα γυρίσματα του σίριαλ «Ελεύθερη Σχέση» του Open TV βρέθηκε το gossip-tv.gr και εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό στα backstage.

Γίναμε μάρτυρες της ευχάριστης ατμόσφαιρας που επικρατεί ανάμεσα στους συντελεστές της κωμικής σειράς με τους Δήμητρα Ματσούκα, Μάριο Αθανασίου, Ιωάννη Παπαζήση, Παύλο Χαϊκάλη, Γεράσιμο Γεννατά, Σπύρο Πούλη, Λουκία Παπαδάκη, Άννα Μενενάκου, Στέλιο Νιάκαρη, Ζήση Ρούμπο, Νίκη Λάμη, Ελένη Βαϊτσου, Σοφία Βογιατζάκη και αρκετούς ακόμη ταλαντούχους ηθοποιούς.

Τα γυρίσματα ήταν για το επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 21,00 όπου θα δούμε τι θα συμβεί ανάμεσα στους ήρωες της ιστορίας, με αφορμή τα γενέθλια του Μάνου (Μάριος Αθανασίου). Του κάνουν οι φίλοι του πάρτυ έκπληξη στο μπαράκι του και εκεί γίνονται όλα τα ευτράπελα.

Οι πολυαγαπημένοι του φίλοι Τζώνη (Ζήσης Ρούμπος) και Στέργιος (Γεράσιμος Γεννατάς) που δεν χάνουν ευκαιρία να τον πειράζουν αποφάσισαν να στήσουν ένα πάρτυ για να του «ευχηθούν». Ενώ είχαν αποφασίσει πως θα είναι ένα απλό και λιτό πάρτυ, χωρίς πολύ κόσμο κατέληξαν να του φέρουν μέχρι και… στρίπερ (Δήμητρα Τσόκανου) που ξεπροβάλλει μέσα από την τούρτα γεννεθλίων του!

Στο μπαρ συναντήσαμε τους περισσότερους ηθοποιούς της σειράς που έδειξαν να έχουν πολύ καλή διάθεση.
Από τα πιο αστεία στιγμιότυπα που παρακολουθήσαμε ήταν η σκηνή όπου η στρίπερ βγαίνει μέσα από την τούρτα. Γυρίστηκε πάρα πολλές φορές με όλους να έχουν… πέσει κάτω από τα γέλια. Στήνεται μετά κόπων και βασάνων η τεράστια τούρτα με τον τεράστιο φιόγκο στο μπαράκι και μπαίνει η «στρίπερ» μέσα αλλά όταν πάει να βγει, «κομμάτια τούρτας» αρχίζουν να πέφτουν πάνω στους παρευρισκόμενους με αποτέλεσμα να τους πιάσει όλους νευρικό γέλιο. Η σκηνή γυρίστηκε και ξαναγυρίστηκε, με τους ηθοποιούς να γελάνε ασταμάτητα. Στο τέλος, βέβαια, η έκπληξη έγινε όπως έπρεπε.

Στα γυρίσματα, επίσης, συναντήσατε και τον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά και τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο που έδειχναν να έχουν πολλή όρεξη για δημιουργικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά «Ελεύθερη σχέση» είναι η μεταφορά του λατινοαμερικάνικου CHIPE LIBRE. Η Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) και ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) παντρεύτηκαν και ήταν το πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι… μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα. Η Κλαίρη είναι ψυχολόγος και ο Μάνος ασχολείται με τη μουσική ενώ έχουν μαζί και ένα μπαρ. Για να σώσουν τον γάμο τους από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και τον εκνευρισμό τους ο ένας απ’ τον άλλον, καταφεύγουν στην τελευταία λύση πριν το διαζύγιο: την… Ελεύθερη Σχέση.

Τρεις μήνες μακρυά, για να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες και να δοκιμάσουν τον έρωτά τους. Τρεις μήνες χωρίς καμιά επικοινωνία και απόλυτη ελευθερία να συνάψουν σχέσεις με άλλους ανθρώπους προκειμένου στο τέλος της δοκιμαστικής αυτής περιόδου να αποφασίσουν αν θα είναι ξανά μαζί ή θα πάρουν διαζύγιο. Τελικά ο έρωτας κρατάει για πάντα; Θα το διαπιστώσουμε επί της οθόνης μας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved