Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι
Gossip Specials

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η όμορφη ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και ο σύζυγός την, όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, δεν χάνουν ευκαιρία για βόλτες και εξόδους.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός μας φακός, τους εντόπισε και τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και εκείνοι πόζαραν ευδιάθετοι στο φακό.

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

«Ο Φίλιππος δεν είναι πολλές ώρες στο σπίτι, ωστόσο, τις ώρες που είναι εδώ είναι αφοσιωμένος στο παιδί και κατ’ επέκταση και σε μένα. Είναι ένας πολύ δοτικός μπαμπάς, έχει τρομερή σύνδεση με το παιδί. Είμαι πολύ περήφανη για το πώς έχει καταφέρει να είναι ως μπαμπάς. Ο μικρός του έχει αδυναμία και χαίρομαι πολύ τη σχέση τους. Άσε που αν χρειαστεί μπορώ να τους αφήσω μια ολόκληρη ημέρα μαζί χωρίς να έχω καμία ανησυχία. Στην καθημερινότητα, σε πρακτικά θέματα, δεν προλαβαίνει να με βοηθήσει, λόγω φόρτου εργασίας. Τα Σαββατοκύριακα, όμως, είμαστε οι τρεις μας και μοιραζόμαστε και τις δουλειές και τις ευθύνες του μωρού», είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός σε γνωστό περιοδικό.

Δείτε τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis Press

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved