Δείτε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμονούσας Ιωάννας Παππά!

Δείτε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμονούσας Ιωάννας Παππά!

Η Ιωάννα Παππά πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!

Η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδεχτεί σε λίγους μήνες τον καρπό του έρωτά της με τον εδώ και μερικά χρόνια αγαπημένο της Κωνσταντίνο Πάντο, αδελφό του συζύγου της Λένας Παπαληγούρα, Άκη Πάντου.

Το ζευγάρι δεν πίστευε στο δώρο της ζωής που έμελλε να τούς χτυπήσει την πόρτα μιας και, όπως η ίδια η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα με δηλώσεις της, δεν περίμενε πως μετά από τα 40 θα ήταν τόσο εύκολο για εκείνη και τον σύντροφό της να γίνουν γονείς. «Προσωπικά, δεν αγχώθηκα ποτέ σχετικά με το αν θα συνέβαινε σε μένα ή όχι. Όπως και με όλα σχεδόν τα μεγάλα ζητήματα της ζωής, η δική μου στάση είναι πως καθετί συμβαίνει ή δεν συμβαίνει για κάποιον λόγο. Ως εκ τούτου, δεν μου αρέσει να εκβιάζω τις καταστάσεις. Ειδικά ως προς τη μητρότητα, σέβομαι το αίσθημα της ματαίωσης που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα αν δεν της προκύψει. Απλώς εγώ το έβλεπα πάντα ως το αποτέλεσμα μιας υγιούς σχέσης, μια συνειδητή επιλογή τιου προκύπτει όταν συντρέχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις, που για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν. Αν δεν συνέβαινε λοιπόν σε μένα, θα το δεχόμουν και θα συνέχιζα αντλώντας χαρά και δύναμη από τα παιδιά που θα έβλεπα να γεννιούνται στο περιβάλλον μου. Το όποιο κενό μπορεί να προέκυπτε θα προτιμούσα και θα προσπαθούσα, αντί να με καθηλώσει, να αποτελέσει την αφορμή για ένα καινούριο ξεκίνημα» είπε η ηθοποιός.

Η ίδια συνέχισε τονίζοντας στο People: «Σε ό,τι αφορά το θέμα της ηλικίας όταν αποφάσισα ότι θέλω να γίνω μητέρα, εξαρχής ήμουν συμβιβασμένη με το ενδεχόμενο ότι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο ή και αδύνατο. Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω τέτοιες δυσκολίες. Αλλά αν είχα να κάνω ένα σχόλιο, θα έλεγα ότι όταν μια γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία να γίνει μητέρα έχοντας ξεπεράσει τα 40, καλό είναι να το κάνει με πίστη, αισιοδοξία και ψυχραιμία, καθώς η στατιστική συχνά αποδεικνύεται λιγότερο απόλυτη... Όσο περνάει ο καιρός, ο δεσμός με το έμβρυο ενισχύεται και αρχίζω να συνειδητοποιώ όλο και πιο έντονα την ύπαρξη του. Αυτό είναι συγκινητικό και μεγαλειώδες. Η πρώτη εξέταση ήταν μια εξαιρετικά δυνατή στιγμή, δεν ξεχνιέται, ούτε συγκρίνεται αυτή η εμπειρία με κάποια άλλη... Η περίοδος αυτή για μένα είναι πολύ προσωπική και μοναδική και με χιούμορ λέω στις φίλες μου ότι τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό της στο στέκι του Κολωνακίου, το Amber όπου βρέθηκε για να απολαύσει μία χαλαρή βραδιά μαζί με φίλους, καλεσμένη του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη.

GALLERY