Πάτερ… φαμίλιας ένας από τους πιο γοητευτικούς πολίστες της χώρας μας! Σε βόλτα με το… χαρέμι του!
Gossip Specials

Πάτερ… φαμίλιας ένας από τους πιο γοητευτικούς πολίστες της χώρας μας! Σε βόλτα με το… χαρέμι του!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένας από τους πιο γοητευτικούς πολίστες της Ελλάδας ο οποίος δεν προλάβαινε να φλερτάρει με τα κορίτσια που τον προσέγγιζαν, σήμερα θα ήταν ένας από τους πιο αφοσιωμένους μπαμπάδες και συζύγους!  

Το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη του κόρη το 2017 όμως η μικρούλα τους, το δεύτερο κοριτσάκι τους, ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο. Η άφιξη και του δεύτερου παιδιού τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους που ξεκίνησε όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Δεν άργησαν να κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον μέχρι που ήρθε η είδηση ότι το όμορφο μοντέλο περιμένει το πρώτο τους παιδί και τότε όλα άλλαξαν.

Το ζευγάρι, κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε, θέλοντας να μοιραστεί αυτή την τόσο ευτυχισμένη του στιγμή μόνο με δικούς του ανθρώπους.

Πλέον οι δυο τους ζουν ευτυχισμένοι με τις δύο κόρες τους με τις οποίες τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη βόλτα της ευτυχισμένης οικογένειας του γνωστού και πολύ γοητευτικού πολίστα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved