Μαραντίνης-Χρηστίδου: Ο παράφορος έρωτας, ο γάμος, οι δύσκολες στιγμές και το άδοξο τέλος
Πηγή: NDP
Gossip Specials

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Ο παράφορος έρωτας, ο γάμος, οι δύσκολες στιγμές και το άδοξο τέλος

Χθες το απόγευμα μάθαμε ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη οι οποίοι μέσα από κοινή ανακοίνωση που δημοσίευσαν στις προσωπικές τους σελίδες στο Instagram, έριξαν… βόμβα στην εγχώρια σόουμπιζ!

Το τι πραγματικά έφταιξε και οι δυο τους έφτασαν στο τέλος, το γνωρίζουν προφανώς μόνο οι ίδιοι και όταν αποφασίσουν να μιλήσουν γι’ αυτό θα αποκαλύψουν πολλά. Η ιστορία αγάπης τους πάντως, δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση μία τέτοια θλιβερή κατάληξη για ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ.

Η πρώτη φορά

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν τα βλέμματά τους ήταν το… 2004! Ήταν πιτσιρίκια και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή ηλεκτρίστηκε η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους! Ήταν εκείνο το καλοκαίρι στη Χαλκιδική σε μία συναυλία! Ναι, ακριβώς όπως στις αμερικανικές αισθηματικές ταινίες! Το τέλειο σενάριο, πάνω στο οποίο μπορούσε να «πατήσει» ένα παθιασμένος έρωτας. Εκείνο το βράδυ η παρέα μέσα στην οποία βρέθηκαν εντελώς τυχαία και οι δύο, αποφάσισε να συνεχίζει το γλέντι στην παραλία και πήγαν και οι δύο. Μόνο που τότε δεν συνέβη απολύτως τίποτα ανάμεσά τους. Ανεκπλήρωτο φλερτ! Έμελλε όμως να συναντηθούν δύο χρόνια μετά και πάλι εντελώς τυχαία.

Εκείνος είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Με την Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε τη δυνατότητα να πάμε τη σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλερτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας τελικά… εκπληρώθηκε και για τέσσερα χρόνια τον ζούσαν στο… μεδούλι του!

2007: Η ευτυχία ξεχειλίζει
Το ζευγάρι το καλοκαίρι του 2007, την εποχή που ζούσε τον παράφορο έρωτά τουΠΗΓΉ: NDP

Απόλυτη ευτυχία

Μέχρι που τελικά ήρθε ένας άλλος άντρας για να τους ενώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ήταν ο γιος τους Φίλιππος-Ραφαήλ που επισφράγισε την ευτυχία τους. Και φυσικά, οδηγήθηκαν με… μαθηματική ακρίβεια στα σκαλιά της εκκλησίας. Και ακριβώς όπως είχαν ονειρευτεί. Στον αγαπημένο τους τόπο, το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, δίπλα στη θάλασσα, καλοκαίρι, απλά, λιτά, ήρεμα, μόνο με καλούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Έτοιμη να γίνει μανούλα
Η όμορφη παρουσιάστρια έγκυος στο πρώτο της παιδί...
Πηγή: NDP

Τον Αύγουστο του 2013 έρχεται και ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο Άγγελος Μιχαήλ για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Ή μήπως όχι;

Οικογενειακή πληρότητα
Η Σίσσυ Χρηστίδου το 2013 έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τον γιο της Άγγελο Μιχαήλ.

ΠΗΓΗ: NDP

Οι δύσκολες στιγμές

Όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς για το ζευγάρι και η είδηση ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί, ενισχύει ακόμα περισσότερο την πεποίθηση όλων πως ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια διανύουν την καλύτερη περίοδο του γάμου τους. Όμως η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι στη ζωή τους. Η είδηση σοκάρει το πανελλήνιο και την ανακοινώνει ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από το Instagram.

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένειά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…».

Τόσο απλά, τόσο τραγικά, τόσο δύσκολα.

Με την ίδια δυσκολία όμως, χθες ανακοίνωναν και το τέλος μιας μακρόχρονης σχέσης που είχε πολλά πάθη αλλά -προφανώς- και λάθη που τους οδήγησαν από κοινού στον οριστικό χωρισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved