Δείτε την Αλ. Παναγιώταρου με καυτό μπικίνι, να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της! (exclusive photos)
Πηγή φωτό: NDP
Gossip Specials

Δείτε την Αλ. Παναγιώταρου με καυτό μπικίνι, να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της! (exclusive photos)

Στην πανέμορφη Ελούντα απολαμβάνει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχοντας βέβαια πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό αυτή τη μικρή απόδρασή του στην πανέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο πολυτελέστατο resort Royal Marmin Bay.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μάλιστα, χθες, πρωί Μεγάλου Σαββάτου θέλησε να απολαύσει αυτές τις πρώτες υπέροχες ημέρες της Άνοιξης με την Αλεξάνδρα να φοράει το καυτό μπικίνι της και να πιάνει από νωρίς… ξαπλώστρα στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου. Το υπέροχο πορτοκαλί μαγιό της αναδείκνυε τις μοναδικές καμπύλες της και η ίδια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς απολάμβανε την ηλιοθεραπεία της.

Στο πλευρό της, όπως πάντα, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός σύζυγός της, ο οποίος την καμάρωνε και απολάμβανε και ο ίδιος τον ήλιο και την υπέροχη θέα.

Δείτε την Αλεξάνδρα όπως δεν την έχετε ξαναδεί στην παρακάτω gallery στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε για εσάς το gossip-tv.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved