Δημοτικές εκλογές 2019: Γκόρτσος ή Μαντάς; Αυτοί είναι οι celebrities που κατεβαίνουν υποψήφιοι!
Gossip Specials

Δημοτικές εκλογές 2019: Γκόρτσος ή Μαντάς; Αυτοί είναι οι celebrities που κατεβαίνουν υποψήφιοι!

Εκλογές 2019: Θυμάστε την ταινία με τον Γκόρτσο, τον Μαντά και τον... Διονύση Παπαγιαννόπουλο να ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πέρα Παναγιά, στην Πάνω Παναγιά, στη... Δώθε Παναγιά; Ε αυτό θα ζήσουμε και εμείς σύντομα με τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019 της χώρας μας. 

Ποιοι είναι όμως οι celebrities που αποφάσισαν να κατέβουν στον στίβο της πολιτικής και να διεκδικήσουν ακόμα και τον δημαρχιακό θώκο;

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, ακτιβιστές, καλλιτέχνες γενικώς, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών.

Βέβαια, το γεγονός ότι το θέμα "δημοτικός σύμβουλος" έχει γίνει τρελό troll στα social media σημαίνει αυτόματα πως οι celebrities υποψήφιοι είναι πάρα πολλοί.

Ας δούμε όμως ποιοι είναι...

Στην πρώτη γραμμή
Ο Γιάννης Βούρος αποφάσισε να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στον τόπο του, τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας. «Αν έρθεις στη Νέα Φιλαδέλφεια νομίζεις ότι είσαι στο Ζεφύρι», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος, ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πολιτών Πολιτεία» που υποστηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ.

Και μπορεί ο Γιάννης Βούρος να διεκδικεί τη δημαρχία, όμως υπάρχουν και οι επώνυμοι που θέλουν να βοηθήσουν την πόλη όπου ζουν ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Ποιοι προτίθενται να κάνουν την Αθήνα πιο όμορφη πόλη;

Σε άλλους δήμους τώρα, ο Γιώργος Τσαλίκης, θα είναι υποψήφιος στον Δήμο Περιστερίου, με τον συνδυασμό «Με την κοινωνία μπροστά», του νυν Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη ενώ ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντάρας και γιος του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Υποψηφιότητα με τον ίδιο συνδυασμό θέτει και ο Θάνος Καληώρας.

Χάρης Ρώμας
Ο ηθοποιός έχει ήδη μιλήσει δημόσια για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια της Αττικής, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».

Συνυποψήφιες του Χάρη Ρώμα με τον συνδυασμό "Νέα Αρχή για την Αττική", θα είναι η επίσης ηθοποιός, Μαίρη Βιδάλη αλλά και η τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου.

Ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του που είναι αγόρι, θα ασχοληθεί και με τα κοινά αφού έθεσε υποψηφιότητα ως Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παιανίας, με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αλλάζουμε Μαζί», του υπόψηφιου δημάρχου, Ισίδωρου Μάδη.

Ο ράπερ Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός ως Nivo των Goin῾ Through, "κατεβαίνει" με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά», στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάμπρος Μίχος.

Από τον χώρο του αθλητισμού προέρχεται και η υποψηφιότητα με τον «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, για την Κεντρική Μακεδονία. Μετά τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που κατεβαίνει με τον Μπακογιάννη στην Αθήνα, έρχεται και ο Άγγελος Χαριστέας για να διεκδικήσει μία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση της Βορείου Ελλάδος.

Η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου, Μυρσίνη, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα, στο ψηφοδέλτιο της “Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή”, ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Εδώ δεν είναι ριάλιτι!

Εννοείται ότι στα ψηφοδέλτια για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές περιλαμβάνονται και ονόματα παικτών από ριάλιτι παιχνίδια που γνωρίσαμε μέσα από τη μικρή οθόνη. Γιατί η αναγνωρισιμότητα μέσα από την τηλεόραση τους έκανε γνωστούς και αγαπητούς στο κοινό και τώρα ήρθε η στιγμή για να δείξει ο κόσμος αυτή την αγάπη του. Ποιοι είναι; Δείτε στην παρακάτω gallery...

Η λίστα των επωνύμων που διεκδικούν την ψήφο του λαού δεν σταματά εδώ. Είναι μεγάλη και περιλαμβάνει μερικές από τις ομορφότερες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved