Θα πάθετε σοκ! Οι παίκτες του πρώτου Big Brother, 18 χρόνια μετά! (photos)
Gossip Specials

Θα πάθετε σοκ! Οι παίκτες του πρώτου Big Brother, 18 χρόνια μετά! (photos)

Την τηλεοπτική σεζόν 2000-2001, η παρέα του Τσάκα, του Πρόδρομου και της Μαίρης Σκόρδου του πρώτου Big Brother που παρουσίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία και λατρεύτηκε όσο λίγες ανάμεσα σε εκατοντάδες realities που κατέκλυσαν την ελληνική TV.

Σε μια εποχή που ήταν άγνωστη στην ελληνική τηλεόραση η λέξη reality, ο Γιώργος Τσάκας, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, η Μαίρη Σκόρδου και η παρέα τους είχαν φέρει τη μεγάλη ανατροπή στη μικρή οθόνη, χαρίζοντας στον ΑΝΤ1 απίστευτα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μετά το τέλος του Big Brother 1, ο καθένας τους τράβηξε τον δικό του δρόμο, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που είχαν αποκτήσει. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού με 150.000 ευρώ πλουσιότερος.

Τι κάνουν σήμερα όμως οι παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού;

Να ζήσει η Σκόπελος!

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό! Ήταν ο φιναλίστ του Big Brother 1 μαζί με τον Τσάκα όμως εκείνος, όπως φάνηκε από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν πιο δημοφιλής και αγαπητός, γι' αυτό και κέρδισε το μεγάλο χρηματικό ποσό του παιχνιδιού. Ακόμα και εκείνοι που δεν έζησαν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι παιχνιδιού (Πρωτοχρονιά του 2001) με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και οι τηλεθεατές να τρώνε τα... νύχια τους μέχρι να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, γνωρίζουν πολύ καλά τον Πρόδρομο Καθηνιώτη τον Σκοπελίτη ο οποίος με το μπρίο του και την κοινωνικότητά του είναι γνωστός και σε νεότερες γενιές. Βλέπετε, 18 χρόνια είναι αυτά. Πόσο έχει αλλάξει όμως ο Προ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι στο πέρασμα αυτών των χρόνων;

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Η Μαίρη Σκόρδου παραμένει σέξι!

Η Μαίρη Σκόρδου άφησε το δικό της στίγμα στην ελληνική τηλεόραση ως μία από τις πιο σέξι παρουσίες εκείνης της εποχής. Μάλιστα, όταν βγήκε από το παιχνίδι, έβαλε και τη... βούλα με το σεξ απίλ της κάνοντας σέξι φωτογράφηση.

Σέξι
Η φωτογράφησή της μετά το παιχνίδι, είχε δημιουργήσει μεγάλο ντόρο εκείνη την εποχή.

Η Μαίρη, μετά το παιχνίδι έκανε κάποιες προσπάθειες να καθιερωθεί στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία αφού εξαφανίστηκε από τα τηλεοπτικά στούντιο.

Κώστας Μπόβολος: Το ομορφόπαιδο από την Άρτα

Ο Κώστας Μπόβολος ήταν ένας από τους ωραίους του Big Brother. Χαμηλών τόνων, ήρεμος και λιγομίλητος, είχε αποκτήσει το δικό του φαν κλαμπ, όμως έφυγε νωρίς από το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά έμεινε στη συνείδηση του κόσμου ως ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. Αν και αρχικά ασχολήθηκε με την τηλεόραση, γρήγορα κατάλαβε πως δεν ήταν η Αθήνα για εκείνον και γύρισε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Άρτα. Δείτε στην παρακάτω gallery τι κάνει σήμερα:

Ο άλλος γόης του Big Brother

Όσες δεν λάτρευαν τον Κώστα Μπόβολο, αποθέωναν τον Χρήστο Ξανθόπουλο ο οποίος βέβαια, είχε κάψει και τις καρδιές των περισσότερων από τις συμπαίκτριές του.

Ο Χρήστος δεν είχε τόση προβολή μετά το παιχνίδι όσο άλλοι συμπαίκτες του, ίσως και επειδή ο ίδιος δεν το κυνήγησε. Ήταν πιο χαμηλών τόνων και ήθελε να περνάει, όσο το δυνατόν απαρατήρητος. Δεν έκανε καριέρα στην τηλεόραση και όταν τελείωσε το παιχνίδι θέλησε να αποτραβηχτεί. Ασχολήθηκε ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ ενώ εδώ και λίγα χρόνια διατηρεί ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια στο Χαλάνδρι. Για την προσωπική του ζωή, εκεινο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του καθώς φοράει βέρα στο δεξί όμως μέχρι εκεί. Είπαμε, δεν πολυσυμπαθεί τη δημοσιότητα. Δείτε το... πριν και το μετά του στην παρακάτω gallery:

Δώρα Αρχοντάκη: Με σύμμαχο τον χρόνο!

Η Δώρα Αρχοντάκη, η ντίβα του Big Brother 1 παραμένει το ίδιο κούκλα με τότε και πλέον δηλώνει τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δώρα ήταν το κορίτσι του Χρήστου Ξανθόπουλου, όμως αυτό το ειδύλλιο -το πρώτο ριάλιτι ειδύλλιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης- έμελλε να λάβει σύντομα τέλος μέσα στο σπίτι του Big Brother. Η Δώρα έχει καλή σχέση με τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της συχνά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Δείτε μερικές παρακάτω...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Ο Ντίνος Δουλκερίδης είχε αφήσει... εποχή με τις ατάκες του που προκαλούσαν πολύ γέλιο κατά τη διάρκεια του Big Brother.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, έκανε κάποιες προσπάθειες στην τηλεόραση μαζί με τη Μαίρη Σκόρδου όμως σύντομα βρήκε και εκείνος τον δρόμο του. Πλέον είναι ένας από τους πιο επιτυχημενους tattoo artists ενώ ασχολείται και με τουριστικές επιχειρήσεις.

Τέλος, η Ρέα Αντωνιάδου ήταν η "κλαψιάρα" του ριάλιτι παιχνιδιού καθώς μονίμως έβαζε τα κλάματα. Όταν βγήκε από το παιχνίδι, σχετικά νωρίς, τα ίχνη της χάθηκαν όμως σύντομα βρήκε και εκείνη τον δρόμο της

Ρέα Αντωνιάδου
Η Ρέα απφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και τη συγγραφή και έχει ήδη εκδώσει δύο πολύ επιτυχημένα βιβλία
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved