Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Καρέ- καρέ όλες οι στιγμές που ο φωτογραφικός φακός τούς «έπιασε» μαζί
Gossip Specials

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Καρέ- καρέ όλες οι στιγμές που ο φωτογραφικός φακός τούς «έπιασε» μαζί

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι τρελά ερωτευμένοι και φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Το gossip-tv συγκέντρωσε όλες τις στιγμές που ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε μαζί σε δημόσια εμφάνισή τους... 

Αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και εννέα περίπου χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους φαίνεται ο έρωτάς τους.

Η Ελένη Μενεγάκη λάμπει στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το δείτε αν κοιτάξετε με προσοχή τις φωτογραφίες που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε λίγο παρακάτω.

Ο Μάκης Παντζόπουλος, αν και στην αρχή ήταν αμήχανος μπροστά στα φλας των φωτογράφων, όσο πέρναγε ο καιρός έδειχνε να εξοικειώνεται με την παρουσία των φωτογράφων και να είναι όλο και πιο χαμογελαστός στο πλευρό της αγαπημένης του γυναίκας.

Ο έρωτάς τους έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Ένας γάμος που κανείς δεν έμαθε ποτέ και που δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Μαρίνα, η οποία έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι, στις δημόσιες εμφανίσεις του, είναι συνήθως πιασμένο χεράκι- χεράκι ενώ δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που ο φωτογραφικός φακός, σε ανυποψιάστες στιγμές, το έχει πιάσει σε τρυφερές στιγμές ακόμη και να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα σε νυχτερινή του έξοδο.

Εκείνη είναι πάντα τρυφερή απέναντί του και εκείνος δε σταματάει να την κοιτάει στα μάτια και να την χαϊδεύει ή να της φιλάει τρυφερά το χέρι.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα που ταιριάζουν και μας αρέσουν πολύ.

Απολαύστε καρέ- καρέ το φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώσαμε από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μέχρι και σήμερα στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved