Κατερίνα Στικούδη: Η απόλυτη μετάλλαξη - Οι φωτογραφίες που δε θέλει να θυμάται
Gossip Specials

Κατερίνα Στικούδη: Η απόλυτη μετάλλαξη - Οι φωτογραφίες που δε θέλει να θυμάται

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες στην ελληνική showbiz. Το όμορφο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 και από τότε η παρουσία της στο χώρο της showbiz δεν έχει σταματήσει λεπτό. Μόνο που η εμφάνισή της στα 14 αυτά χρόνια δεν είναι η ίδια. 

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος το 2005 παίρνοντας μέρος στα καλλιστεία. Μάλιστα η 20χρονη τότε Κατερίνα πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Αμέσως μετά τη στέψη της οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο και σιγά- σιγά έκανε και κάποια guest σε σήριαλ, όπως το «Έρωτας» στον ΑΝΤ1 ενώ την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμη Μάλλη και της Ελεάννας Τρυφίδου στην πρωινή εκπομπή «La Sousourela», κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια.

Το καλοκαίρι του 2006 βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινός Καφές», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, για την παρουσίαση της στήλης της μόδας. Η πόρτα της τηλεόρασης είχε πλέον ανοίξει για εκείνη.

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε να παρουσιάζει την μουσική εκπομπή «Mega Star», που ήταν η μακροβιότερη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Η Κατερίνα άρχισε εκτός από την τηλεόραση να κάνει guest εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες, σειρές και σιγά- σιγά να ασχολείται με το τραγούδι. Το 2010 μπήκε στο χώρο της δισκογραφίας όπου και ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν μέχρι και σήμερα.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη δεν ήταν αυτή που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια. Η γυναίκα που σε κάθε εμφάνισή της κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά με το σέξι look της διαφέρει από αυτήν που ήταν το 2005 μέχρι και το 2010, όπου και ουσιαστικά άρχισε η ολοκληρωτική μετάλλαξή της.Ψάχνοντας το φωτογραφικό αρχείο του gossip-tv, η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες φωτογραφίες, δεν την αναγνωρίσαμε και σίγουρα κάποιες από αυτές δε θα θέλει και η ίδια η Κατερίνα να τις θυμάται.

Δείτε την απίστευτη μετάλλαξη της Κατερίνας Στικούδη στην gallery που ακολουθεί και δείτε πόσο πολύ έχει αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved