Νάντια Μπουλέ εσύ; Οι φωτογραφίες που δε θέλαμε να θυμηθούμε (photos)
Gossip Specials

Νάντια Μπουλέ εσύ; Οι φωτογραφίες που δε θέλαμε να θυμηθούμε (photos)

Τι είδαν πάλι τα ματάκια μας; Οι φωτογραφίες από το παρελθόν που η Νάντια Μπουλέ, αλλά και εμείς δε θέλαμε όχι απλά να δούμε αλλά και να θυμηθούμε! Γιατί μπορεί η Νάντια να έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στις ενδυματολογικές επιλογές της έχει ένα θέμα. 

Η πρώτη φορά που γνωρίσαμε την Νάντια Μπουλέ ήταν στην εκπομπή «Bravissimo» με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Νάντια ήταν τότε 11 ετών! Μόλις τελείωσε το σχολείο, μπήκε στο Mad αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής «Live at 8». Η πρόταση να βρεθεί στο Alter και στην εκπομπή «LifeStyle» δεν άργησε να έρθει. Το 2008 η Νάντια βρέθηκε στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος Το Πρωί» στο Mega, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η μετακόμισή της στον ΑΝΤ1 ήρθε σχεδόν ένα χρόνο μετά. Εκτός από την παρουσίαση εκπομπών που έκαναν υψηλή τηλεθέαση, η Νάντια είπε το ναι στο Dancing with the stars και ενυπωσίασε το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες.

Αμέσως μετά πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της υποκριτικής και μάλιστα σε επιτυχημένες παραστάσεις κερδίζοντας κοινό και κριτές.

Το όμορφο ξανθό κορίτσι απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας πάνω από δέκα χρόνια.

Η Νάντια Μπουλέ, ευγενική και μεγάλο ταλέντο φαίνεται ότι ακόμη δυσκολεύεται να βρει το στιλ της.

Αν και έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα και πρόσωπα της ελληνικής showbiz, η Νάντια δεν έχει καταφέρει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων να μας εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Το ξανθό κορίτσι έχει κάνει πολλά στυλιστικά λάθη σε δημόσιες εμφανίσεις της. Δείτε στην gallery που ακολουθεί μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν της που δεν θα ήθελε ούτε η ίδια να θυμάται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved