Η φωτό του Άγγελου Λάτσιου που δεν είχατε δει, η νέα σύντροφος του Ατακάν και ένα διαζύγιο-βόμβα
Gossip Specials

Η φωτό του Άγγελου Λάτσιου που δεν είχατε δει, η νέα σύντροφος του Ατακάν και ένα διαζύγιο-βόμβα

Βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και ο υδράργυρος έχει χτυπήσει... κόκκινο όπως και το ενδιαφέρον σας για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας που διαβάζετε στο gossip-tv.gr. 

Ποια όμως από αυτά κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που πέρασε;

Ας δούμε την πεντάδα των τοπ θεμάτων της προηγούμενης εβδομάδας όπως τα αναδείξατε εσείς με τα "κλικ" σας...

Στην πρώτη θέση, βρέθηκε μία σπάνια φωτογραφία του γιου της Ελένης Μενεγάκη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, του Άγγελου Λάτσιου που δεν είχατε δει ποτέ.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η αποκάλυψη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της γυναίκας που έχει κλέψει την καρδιά του Ατακάν για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά σε σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα, μεγάλη νικήτρια του φετινού Survivor.

Στην τρίτη θέση αναδείξατε ακόμη ένα φωτογραφικό θέμα και συγκεκριμένα τους παίκτες του Survivor που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα πάνω στο πολυτελές σκάφος του Acun Ilicali, στη Μύκονο.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε μία δυσάρεστη είδηση και συγκεκριμένα το ξαφνικό διαζύγιο που παίρνει ένα άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Τέλος, την πέμπτη θέση κατέλαβε η Βικτώρια Καρύδα η οποία εμφανίστηκε με μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

Δείτε την παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved