Μάρω Λύτρα: Δε θα πιστεύετε με τι ασχολείται σήμερα το κορίτσι του Fame Story (photos)
Gossip Specials

Μάρω Λύτρα: Δε θα πιστεύετε με τι ασχολείται σήμερα το κορίτσι του Fame Story (photos)

Το 2004 το τηλεοπτικό κοινό δε ξεκολούσε από την μικρή οθόνη κατά τη διάρκεια προβολής του Fame Story. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για ένα πρόσωπο, την Μάρω Λύτρα! Που είναι, όμως, και με τι ασχολείται σήμερα η όμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια; 

Την περίοδο 2003-2004, η Μάρω Λύτρα είχε καταφέρει να γίνει talk of the country! Δεν υπήρχε άνθρωπος, τότε, που δε μίλαγε για το κορίτσι αυτό και για το ειδύλλιό της με τον, επίσης, εσώκλειστο στο σπίτι του Fame Story, Κώστα Καραφώτη. Και τι δεν είχε γίνει σε αυτό το reality!

Η Μάρω μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε τα δικά της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και συμμετείχε σε πολλά νυχτερινά σχήματα της Αθήνας. Κάποια στιγμή η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα που μεγάλωσε και βρισκόταν η οικογένειά της.

Με την επιστροφή της στον Καναδά, το 2011, η Μάρω Λύτρα πήρε την απόφαση να κάνει ριζική αλλαγή στη ζωή της. Σπούδασε νοσηλευτική, παντρεύτηκε με τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο και ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της στην gallery που ακολουθεί:

Η ζωή της έχει πλέον αλλάξει. Εκτός από νοσοκόμα η Μάρω Λύτρα ασχολείται πλέον και με τις αισθητικές επεμβάσεις. Δουλεύει σε μία κλινική και κάνει botox σε πελάτες.

Πριν από μερικούς μήνες δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες από την ώρα του χειρουργείου ως νοσοκόμα.

Μάλιστα έκανε ένα συγκινητικό απολογισμό λέγοντας χαρκατηριστικά: «Τι μέρα! Με τον Dr Steven Nikolaidis μετά από μια μαραθώνια επέμβαση. Ποιος θα το φανταζόταν! Ποτέ δε ξέρεις τι σε περιμένει σε αυτή τη ζωή! Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, όταν ήμουν με ξυρισμένο κεφάλι τραγουδώντας grunge, ότι θα γινόμουν μετά από χρόνια diva της pop στην Ελλάδα!Και όταν έπαιζα σε χιλιάδες κόσμου στην Ελλάδα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήθελα να γίνω νοσοκόμα που θα χειρουργεί. Όταν αποφοίτησα από τη νοσηλευτική σχολή δε πίστευα ότι θα έκανα ενέσεις botox μεταξύ των ημερών που δεν είχα προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Καλό είναι να σχεδιάζεις αλλά λειτουργεί; Δεν είμαι σίγουρη. Γιατί είχα άλλα σχέδια και ο Θεός είχε προγραμματίσει άλλα για εμένα...»

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τη νέα της ζωή και το συγκινητικό post της Μάρως Λύτρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved