Η Χριστίνα Μπόμπα είναι, ίσως, η μόνη celebrity που ξαναφοράει μαγιό 2 και 3 φορές! (photos)
Gossip Specials

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι, ίσως, η μόνη celebrity που ξαναφοράει μαγιό 2 και 3 φορές! (photos)

Κι όμως έχουμε τις αποδείξεις που δείχνουν πως η Χριστίνα Μπόμπα "ανακυκλώνει" τα μαγιό της! 

Και δεν λέμε φυσικά πως οι άλλες εγχώριες celebrities τα πετάνε στα σκουπίδια αφού τα φορέσουν μια, δύο φορές. Οι περισσότερες όμως δεν ποστάρουν ποτέ φωτογραφίες με ήδη φορεμένα και φωτογραφημένα μαγιό τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως το κάνει κι εμείς έχουμε τις φωτογραφικές αποδείξεις γι' αυτό. Θα μας πείτε βέβαια και με το δίκιο σας, ζώντας κυριολεκτικά σε μια παραλία τα τελευταία χρόνια, τι άλλο να κάνει; Πόσα μαγιό να έχει πια η γυναίκα;

Με το ίδιο μαγιό στο ταξίδι με τις φίλες της μετά το γάμο της πέρυσι αλλά και στο πρώτο ταξίδι της χρονιάς

Αφού αν ψάξει κανείς το προφίλ της στο instagram θα διαπιστώσει πως η πλειοψηφία των δημοσιευμένων φωτογραφιών της με μαγιό είναι. Και είναι πολύ φυσικό. Αφού βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της -πλέον- Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor επί μήνες και μήνες.

Και σίγουρα έχει αγαπημένα μαγιό - όλες έχουμε- που νιώθει οτι της πάνε περισσότερο και αξιοποιεί πιο συχνά και φωτογραφικά έστω κι αν τα έχει ξαναβάλει. Εξάλλου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τα ξαναφοράει σε κοντινές ημερομηνίες. Μη και τα θυμηθεί κανείς μάλλον.

Κάποια από αυτά όμως είναι πολύ χαρακτηριστικά και ξεχωρίζουν. Έτσι τα εντοπίσαμε κι εμείς. Ίσως κι η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα να μη θυμόταν σε κάποιες περιπτώσεις οτι τα είχε ξαναποστάρει στο παρελθόν. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved