Σία Κοσιώνη: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις! Υπέροχη μέσα σε λευκό σύνολο (Photos)
Gossip Specials

Σία Κοσιώνη: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις! Υπέροχη μέσα σε λευκό σύνολο (Photos)

Πιο κομψή από ποτέ η Σία Κοσιώνη!

Το βράδυ της Δευτέρας (9-09) πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Τη βραδιά άνοιξε η Σία Κοσιώνη, η οποία -δικαίως- «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το υπέροχο λευκό σύνολο που επέλεξε να φορέσει. Εντυπωσιακή μέσα στο λευκό σακάκι και παντελόνι στο ίδιο ύφος απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό αφού η εμφάνισή της ήταν το κάτι άλλο!

Πάρτε μια γεύση

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή μεγάλη συναυλία: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μανώλης Λιδάκης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννα Βασιλείου, Παναγιώτης Τσαφαράς.


Όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν και να τιμήσουν τον Χρήστο Νικολόπουλο για τα 55 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι.

Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με μαγευτικές μελωδίες του σπουδαίου συνθέτη, που έχουν αφήσει εποχή.


Με συγκίνηση, στο ξεκίνημα της συναυλίας όλοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί «και τι ζητάω; μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω», ύστατο χαιρετισμό για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved