Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι - Το love story τους μέσα από φωτογραφίες
Gossip Specials

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι - Το love story τους μέσα από φωτογραφίες

H Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν επέτειο γάμου σήμερα, 18 Φεβρουαρίου και είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό ζευγάρι της showbiz!

Το ζευγάρι κλείνει πέντε χρόνια γάμου, ενώ μετρά δέκα χρόνια γνωριμίας! Επισημοποίησε κρυφά τη σχέση του πριν πέντε χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη του. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και όχι άδικα αφού η σχέση τους, η οποία ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά και η μετέπειτα κοινή πορεία τους υπήρξαν... πρωτοσέλιδο!

Όχι πως το επεδίωξαν ποτέ οι δυο τους. Όταν μιλάμε όμως για την Ελένη Μενεγάκη που ζει μόνιμα με μία κάμερα ή έναν φωτογραφικό φακό κάπου γύρω της, τότε μάλλον είναι δύσκολο να μείνουν πολλά πράγματα κρυφά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο, το καλοκαίρι του 2010. Εκείνο το καλοκαίρι, οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος (ήταν ακόμα παντρεμένοι) της πρότειναν να γνωρίσει έναν επίγειο παράδεισο και εκείνη τούς ακολούθησε. Ήταν τα Άχλα της Άνδρου όπου και έμελλε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή με ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ονόματι Όναρ.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Ελένη Μενεγάκη λάμπει στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το δείτε αν κοιτάξετε με προσοχή τις φωτογραφίες που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε λίγο παρακάτω.

Ο Μάκης Παντζόπουλος, αν και στην αρχή ήταν αμήχανος μπροστά στα φλας των φωτογράφων, όσο πέρναγε ο καιρός έδειχνε να εξοικειώνεται και να είναι όλο και πιο χαμογελαστός στο πλευρό της αγαπημένης του γυναίκας.

Ο έρωτάς τους έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Ένας γάμος που κανείς δεν έμαθε ποτέ και που δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο. Έχουν ακουστεί, βέβαια, πολλά σενάρια, όπως ότι παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην Άνδρο παρουσία μόνο πολύ στενών συγγενών.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος υποδέχτηκαν στις 29 Μαρτίου μία κόρη, την Μαρίνα, η οποία έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι, στις δημόσιες εμφανίσεις του, είναι συνήθως πιασμένο χεράκι- χεράκι ενώ δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που ο φωτογραφικός φακός, σε ανυποψιάστες στιγμές, το έχει πιάσει σε τρυφερές στιγμές ακόμη και να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα σε νυχτερινή του έξοδο.

Εκείνη είναι πάντα τρυφερή απέναντί του και εκείνος δε σταματάει να την κοιτάει στα μάτια και να την χαϊδεύει ή να της φιλάει τρυφερά το χέρι.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα που ταιριάζουν και μας αρέσουν πολύ.

Δείτε στην παρακάτω gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρώτη επίσημη κοινή δημόσια εμφάνισή τους μέχρι και σήμερα που παραμένουν ένα πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι.

Κλείνουν πέντε χρόνια έγγαμου βίου και εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved