Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι (photos)
Gossip Specials

Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι (photos)

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει την προσωπική της ευτυχία για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όμως σε αντίθεση με άλλες σχέσεις του παρελθόντος στη ζωή της όμορφης παρουσιάστριας, η συγκεκριμένη σχέση έχει προφυλαχθεί πολύ περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με τους φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες.

Αποφασισμένη η Κατερίνα να κρατήσει χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της και να απασχολεί τη δημοσιότητα μόνο με τη δουλειά της, έχει καταφέρει να προστατεύσει προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της.

Προσφάτως όμως, σε σπάνια δημόσια έξοδό τους σε πολυσύχναστο μέρος όπως είναι το θέατρο Παλλάς, οι φωτογραφικοί φακοί τους απαθανάτισαν καθώς διέσχιζαν το φουαγιέ για να παρακολουθήσουν μία παράσταση.

Ήταν πολύ ευδιάθετοι και συνεχώς γελούσαν, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Κάτι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο από ένα ζευγάρι που σύμφωνα με πληροφορίες ζει έναν μεγάλο έρωτα.

Η Κατερίνα φυσικά, έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ, φορώντας ένα total black outfit που ήταν ό,τι έπρεπε για την περίσταση και είχε πιασμένα τα μαλλιά της ενώ το μακιγιάζ της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο.

Όσο για εκείνον, ντυμένος casual chic, έμοιαζε να χαίρεται κάθε στιγμή του με τη σύντροφό του.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού σε αυτή τη σπάνια έξοδό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved