Κορονοϊός: Οι δημιουργικές στιγμές των celebrities σπίτι! Δείτε πώς περνούν την ώρα τους (pics+vid)
Gossip Specials

Κορονοϊός: Οι δημιουργικές στιγμές των celebrities σπίτι! Δείτε πώς περνούν την ώρα τους (pics+vid)

Κορονοϊός: Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και τα αυστηρά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την αντιμετώπιση του ιού, οι ζωές όλων μας έχουν αλλάξει ριζικά! 

Ένας προς έναν οι celebrities της χώρας μας, αφού ανέβασαν το δικό τους μήνυμα παρακινώντας τον κόσμο να μείνει σπίτι για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Πώς περνούν όμως οι επώνυμοι στον κατ' οίκον περιορισμό τους; Ας είν' καλά τα social media στα οποία οι ίδιοι ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τις ασχολίες τους. Δείτε τους έναν προς έναν...

Νίκος Μουτσινάς

Αφού κατέβασε... ρολά η εκπομπή του, ο ίδιος κυκλοφορεί με πυτζάμες, παίζει με τη γάτα του, την Τζουτζούμπι και βγαίνει και μία βόλτα στο... μπαλκόνι, τραβώντας φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/B9wml6sJ8HI

Δέσποινα Βανδή

«Και για να μην ξανσυστηθουμε @vicky_stavropoulou_official και @mariabacodimou όταν ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του @j2us_gr βάλτε μουσική δυνατά και γυμναστείτε κορίτσια!
Πόσες θερμίδες να κάψεις από τον καναπέ στην κουζίνα κι από την κουζίνα στον καναπέ!Εεεεε;;;;😂😂😂😂 Και ο Summy ζωαραραρα!!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου απεικονίζεται να... χύνει πολύ ιδρώτα κάνοντας γυμναστική στο σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/B91qJFqpWVR

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική ασχολία της αφού κάνει και πολλές... εισβολές στην κουζίνα της φτιάχνοντας υπέροχες λιχουδιές.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, απέχοντας από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα μιας και για προληπτικούς λόγους ακολουθεί τις οδηγίες για να μείνουμε όλοι σπίτι, ξεκουράζεται, διαβάζει βιβλία και κάνει ξεσκαρτάρισμα στα καλλυντικά της τα οποία όπως αποκάλυψε, απολυμαίνει κιόλας.

Μαρία Σολωμού

Η ηθοποιός αφού έκανε μπάνιο τον σκύλο της, κοιμήθηκε αρκετά και ασχολείται με νέες προκλήσεις στα social media που τόσο πολύ θέλει να μάθει να χειρίζεται σωστά, τις ημέρες της απομόνωσής της στο σπίτι σκοπεύει να φτιάξει τις ντουλάπες της, να βάλει σε μία σειρά τις φωτογραφίες της, να δει ωραίες ταινίες και γενικότερα να κάνει cocooning.

https://www.instagram.com/p/B9qCQIHgMe7

Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου, όπως φαίνεται άρχισε να τρώει περισσότερο από ό,τι πρέπει από την ημέρα εγκλεισμού της και τώρα έχει μία μικρή ανησυχία για το βάρος της. Και επειδή το βραδάκι με μία καλή ταινία στο σαλόνι του σπιτιού της ένα ποτήρι κρασί είναι απαραίτητο, φαίνεται πως η παρουσιάστρια φοβάται πως θα γίνει και... αλκοολική. Όλα αυτά βέβαια με πολύ χιούμορ.

Σάκης Ρουβάς

Σε κατ' οίκον περιορισμό βέβαια και η οικογένεια Ρουβά. Ο Σάκης, με μια φωτογραφία από το παρελθόν, αποκάλυψε όλα όσα γεμίζουν τη μέρα του καθώς έγραψε:

90226953_2444745125836862_9155078632935689587_n.jpg
Το στιγμιότυπο είναι από την ταινία Aster Ego στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Περνώντας χρόνο στο σπίτι, οργανώνοντας τα αρχεία του υπολογιστή και ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς... Και να που ακόμα και το ίδιο το παρελθόν, μου βρίσκει ιδέες για πράγματα που μπορώ να κάνω στο σπίτι, και όχι μόνο στις ταινίες».

Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος

Αλίμονο αν ηθοποιός και ο γνωστός σεφ δεν έβρισκαν δημιουργικές τις ώρες τους στην κουζίνα ή έξω στη βεράντα για μπάρμπεκιου.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δείχνει να περνάει όμορφες στιγμές στο σπίτι και μοιράζεται με τους followers του τις στιγμές που τόσο εκείνη όσο και εκείνος μαγειρεύουν κάτι νόστιμο. Εκείνη στην κουζίνα και εκείνος στο μπάρμπεκιου...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος

Αφού ξεκίνησαν τα παιχνίδια με πρόσωπο-ζώο-πράγμα, το ζευγάρι είπε να γίνει πιο... πρακτικό και ξεκίνησε τις... δουλειές. Εκείνη, πλένει, καθαρίζει, ξεσκονίζει και μαγειρεύει και εκείνος τη συνοδεύει σε όμορφες ηλιόλουστες στιγμές στην ταράτσα για να πάρουν λίγο αέρα. Η Ευρυδίκη μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο από την κουζίνα την ώρα που μαγείρευε, ανταλλάσσοντας με τους followers της ιδέες για συνταγές. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Αργύρης Αγγέλου

Ο Αργύρης Αγγέλου έχει κλειστεί στο σπίτι τηρώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για να προστατευτούμε από τον κορονοϊό.

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, μας ενημερώνει καθημερινά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το τι κάνει όλες αυτές τις ημέρες που είναι στο σπίτι και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τη μία θα κάνει γυμναστική, την άλλη ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι, την τρίτη θα μαγειρέψει, την τέταρτη θα μιλήσει με φίλους, την πέμπτη θα φτιάξει ντουλάπες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved