Οι δημιουργικές ώρες των επώνυμων μαμάδων με τα παιδιά τους την εποχή του κορονοϊού (photos+videos)
Gossip Specials

Οι δημιουργικές ώρες των επώνυμων μαμάδων με τα παιδιά τους την εποχή του κορονοϊού (photos+videos)

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τις ζωές μας και παρά το γεγονός ότι έχει φέρει τα πάνω κάτω, έχει χαρίσει και σε όλους μας πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και οι επώνυμες μαμάδες χαίρονται όλες τις στιγμές με τα παιδιά τους. 

Η Φαίη Σκορδά μένει σπίτι και… φροντίζει ώστε οι γιοι της να περνούν ευχάριστες στιγμές! Έτσι, μετέτρεψε έναν χώρο του σπιτιού σε παιχνιδότοπο. Εκτός από παιχνίδι και πολλές ταινίες, ετοιμάζουν μαζί γεύματα και απολαμβάνουν τον χρόνο τους όλοι μαζί. Επίσης περνούν και πολύ χρόνο διαβάζοντας τα μαθήματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύει καθημερινά για τα παιδιά της, αφού η μητέρα της βρίσκεται στην Κάρυστο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού! Φυσικά, δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνουν μαζί τις ώρες στο σπίτι. Διαβάζουν, βλέπουν ταινίες και παίζουν με τη μικρή Μαρίνα η οποία είναι η... αρχηγός!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν απέχει και πολύ από όλες τις άλλες μαμάδες. Μαγειρεύει για να ευχαριστήσει τους γιους της Διονύση και Φίλιππο, κάνει γυμναστική μαζί τους, βγαίνουν όλοι μαζί για άθληση έξω (με το ανάλογο μήνυμα στο 13033) και γενικότερα περνάει πολύ χρόνο με τα αγόρια της τα οποία και υπεραγαπά φυσικά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφοσιωμένη μαμά και εκείνη για τα τρία της παιδιά, τη Νάσια, τη Μαίρη και τον Γιάννη απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί της. Και παρ' όλο που δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, φροντίζει όταν επιστρέφει σπίτι να αφοσιώνεται σε εκείνα. Μάλιστα προ ημερών, τούς έφτιαξε και πίτσα, αγαπημένη λιχουδιά που σπάνια τούς φτιάχνει. Όμως, ένεκα των συνθηκών και με διάθεση να μη τούς χαλάει χατίρι, η όμορφη παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα και με άκρως δημιουργική διάθεση, έφτιαξε το αγαπημένο τους φαγητό.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μένει σπίτι και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες δείχνοντάς μας πώς περνά! Η όμορφη παρουσιάστρια μαγειρεύει με τα παιδιά της, φτιάχνει ψωμί, ζωγραφίζουν όλοι μαζί, κάνουν αθλοπαιδιές...

Και όταν τα παιδιά πέφτουν για ύπνο, το ζευγάρι χαλαρώνει στον καναπέ και η Μαριέττα δεν σταματά να φροντίζει τον εαυτό της και εν μέσω καραντίνας. Τα παιδιά κοιμούνται και εκείνη το ρίχνει στη γυμναστική!

Όσο για τη Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξή της προ ημερών στο Έλα χαμογέλα, παραδέχτηκε ότι στη συμβίωση με τον γιο της τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου, ο ένας πιάνει τη μία γωνία του σπιτιού και ο άλλος την άλλη μέσα στην καραντίνα. Το έλεγε βέβαια χαριτολογώντας καθώς αποκάλυψε ότι συχνά κανονίζουν μαζί με τον έφηβο γιο της να πάνε για περπάτημα ή για τρέξιμο για να αλλάξουν παραστάσεις και να αθληθούν. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved