Ποιοι celebrities αδυνάτισαν εν μέσω καραντίνας και τι έκαναν για να χάσουν κιλά; (photos)
Gossip Specials

Ποιοι celebrities αδυνάτισαν εν μέσω καραντίνας και τι έκαναν για να χάσουν κιλά; (photos)

Για κάποιους, η καραντίνα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να κλειστούν στο σπίτι, να κλειδώσουν το ψυγείο, να κάνουν γυμναστική και να βγουν... κορμάρες!

Κάποιοι μάλιστα τα κατάφεραν μια χαρά αφού σε αυτόν τον περίπου ενάμιση μήνα που βρέθηκαν σε καραντίνα, είδαν τη ζυγαριά τους να γίνεται... φίλη τους μιας και έδειξε κατά αρκετά κιλά λιγότερα!

Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος την πρώτη κιόλας μέρα επιστροφής του στο πλατό της εκπομπής του Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα αποκάλυψε ότι έχασε πέντε ολόκληρα κιλά γιατί περπατούσε μία ώρα το πρωί και μιάμιση ώρα το βράδυ.

Δείτε στο βίντεο τη μεγάλη αλλαγή του.

O τηλεοπτικός Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες ή αν προτιμάτε, ο Γιώργος Σουξές επίσης έχασε πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει σωστή διατροφή πολύ πριν την καραντίνα και μέχρι στιγμής έχει χάσει πολλά κιλά.

«Έχω χάσει 34 κιλά. Έκανα διατροφή κανονικά. Όταν φτάσω 99 κιλά θα σταματήσω. Είναι η πρώτη φορά που το έχω πάρει τόσο ζεστά. Έχω να χάσω ακόμη 12,5 κιλά. Δεν είναι δύσκολο. Το έχω πάρει απόφαση. Πήγα σε διατροφολόγο.

Όταν είχα τα πολλά κιλά, μου είπε να μην κάνω καθόλου άσκηση, γιατί όταν θα γυρνάω σπίτι, δε θα αφήνω τίποτα στο ψυγείο. Τώρα με έχει αφήσει και περπατάω. Πάω κάθε μέρα μια ώρα περπάτημα μέχρι το βουνό. Το πρωί τρώω γάλα με κουάκερ και ένα κομμάτι τυρί. Το μεσημέρι κάτι ψητό με σαλάτα και ένα φρούτο και το βράδυ πάλι ψητό με σαλάτα και φρούτο, ή το πρωινό μου αν δε πεινάω πολύ» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη προ ημερών ο ηθοποιός.

Στη συχνή γυμναστική οφείλει την απώλεια κιλών κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και διαγωνιζόμενη του «Just the two of us» έχει εντάξει τη γυμναστική στη ζωή της, ενώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας την είδαμε να κάνει συχνούς περιπάτους και ποδήλατο στην Αθήνα, κάτι που απ’ ότι φαίνεται την έκανε να αδυνατίσει. Έτσι, τώρα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της.

Δείτε πώς είναι μετά την καραντίνα:

Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έχει ξεκινήσει την προσπάθεια. Όπως έχει πει σε παλιότερες δηλώσεις της, έκοψε τα τηγανιτά και πίνει μόνο ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα και τίποτα παραπάνω, ενώ παρά το γεγονός πως είναι πολύ καλή μαγείρισσα προσπαθεί να σερβίρει μικρότερες μερίδες φαγητού και εννοείται φυσικά πως δεν τρώει junk food.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πίνει πάρα πολύ νερό και δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό γεύμα, ενώ είναι λάτρης των βιολογικών προϊόντων.

Ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα βραστή και τυρί με χαμηλά λιπαρά είναι το ιδανικό πρωινό για εκείνη.

Ακολουθώντας όλα τα παραπάνω κατάφερε να αποκτήσει το σώμα που ήθελε να έχει.

Πολύ ανανεωμένη είναι η Μαρία Μπεκατώρου τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση και θα τη δείτε με κολάν και θα σαστίσετε!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκμεταλλεύτηκε προς καλού της τη συγκεκριμένη περίοδο για να αποκτήσει το κορμί των ονείρων της. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτή την περίοδο πήρα μια απόφαση για τον εαυτό μου, ότι θέλω να νιώσω πιο ελαφριά. Κουράστηκα όταν χορεύω στο θέατρο να νιώθω τα πόδια μου βαριά ή να μην μπορεί να με σηκώσει ο παρτενέρ μου εύκολα. Θέλω το καλοκαίρι να βάλω σορτσάκι, να βάλω μαγιό και να μην πετάει η κοιλίτσα μου. Για μένα μιλάω. Για να μην παρεξηγηθώ, και πέρυσι φορούσα σορτσάκι και πρόπερσι που ήμουν έγκυος, αλλά εγώ για τη δική μου αισθητική, για τον εαυτό μου ήθελα να είμαι πιο ελαφριά. Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου που μου άρεσε όπως ήμουν και όλα cool!»

Και η Αθηνά Οικονομάκου όμως φρόντισε την περίοδο της καραντίνας να αποκτήσει το κορμί που ήθελε.

Όπως η ίδια αποκάλυψε δεν είναι ιδιαίτερα φαν της γυμναστικής όμως σε αυτή τη φάση της καραντίνας αποφάσισε να κάνε μόνη της ασκήσεις στο σπίτι και έχει αποτέλεσμα, αφού πρόσφατα είδαμε φωτογραφία με τους κοιλιακούς της και πάθαμε πλάκα. Για του λόγου το αληθές δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved