Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Οι «δεσμοί αίματος» στην ελληνική σόουμπιζ! (photos)
Gossip Specials

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Οι «δεσμοί αίματος» στην ελληνική σόουμπιζ! (photos)

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Σήμερα γιορτάζει ο θεσμός της οικογένειας και μαζί μ' αυτήν και η... showbiz μιας και σε πολλές περιπτώσεις η καλλιτεχνική φλέβα φαίνεται πως είναι θέμα... DNA. 

Και δεν μιλάμε για το γνωστό ρητό που λέει ότι "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" όπως έχει συμβεί για παράδειγμα για τον Γιάννη Πάριο με τον Χάρη Βαρθακούρη, τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου και τους γιους του Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου ή τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, γιο του αξέχαστου Σερ του ελληνικού τραγουδιού.

Μιλάμε για δεσμούς αίματος που ή δεν γνωρίζαμε ή συνηθίζουμε να... ξεχνάμε.

Ποιος είναι ανιψιός ποιου, ποια σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είναι νονά γνωστού ηθοποιού και πόσο καλά γνωρίζετε το... σόι των αγαπημένων σας καλλιτεχνών;

Για παράδειγμα είναι γνωστό ότι πηγή έμπνευσης του Φώτη Σεργουλόπουλου για να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο -μην ξεχνάμε ότι σπούδασε ηθοποιός πριν καταπιαστεί με την τηλεόραση- υπήρξε η θεία του, αδελφή της μαμάς του, Κατερίνα Γιουλάκη.

Θείο στη σόουμπιζ και μάλιστα πολύ δικό της άνθρωπο έχει και η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός είναι ανιψιά του Μάκη Τσέλιου, κόρη της αδελφής του και μάλιστα ήδη αποφάσισε να της παραχωρήσει τη διαχείριση του οίκου μόδας του.

Γνωστοί και οι δεσμοί αίματος του Νίκου Αλιάγα με τη Μαρία Μπακοδήμου οι οποίοι τιμούν συχνά την ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Μεσολόγγι.

Δείτε ποιοι άλλοι celebrities έχουν δεσμούς αίματος που δεν γνωρίζαμε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved