Οι celebrities φόρεσαν μαγιό και αυτές είναι οι πιο ωραίες φωτό τους για το φετινό καλοκαίρι (pics)
Gossip Specials

Οι celebrities φόρεσαν μαγιό και αυτές είναι οι πιο ωραίες φωτό τους για το φετινό καλοκαίρι (pics)

Ήρθαν οι πρώτες ζέστες και μαζί με αυτές ξεκίνησαν και οι αναρτήσεις με τις πρώτες φωτογραφίες των Ελληνίδων celebrities με μαγιό! Και είναι όλες τους... καυτές! 

Πρώτη και καλύτερη βέβαια η Ιωάννα Τούνη η οποία πήγε στην παραλία, φορώντας τα μαγιό της, τα οποία ομολογουμένως έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον.

Μαύρο ολόσωμο με ιδιαίτερο κόψιμο, ροζ μπικίνι και πορτοκαλί με κορδόνια είναι κάποια από τα μαγιό που έχει προμηθευτεί για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Και φυσικά, κάθε της εμφάνιση στην παραλία προκάλεσε... πανικό!

To καλοσχηματισμένο της κορμί με τις τέλειες αναλογίες και τους... κοιλιακούς φέτες μας έδειξε πριν από όλες η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Την περίοδο της καραντίνας και ενώ έλιωνε στη γυμναστική (τέτοιο κορμί θέλει και θυσίες) η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβαινε και στην ταράτσα και "μάζευε" ήλιο, ποζάροντας στον φακό με... νάζι.

Μία ακόμα celebrity που άρχισε τις καυτές εμφανίσεις στην παραλία ήταν και η Μαρία Καρλάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε το σέξι μπικίνι της και τα γυαλιά ηλίου και βρέθηκε στην παραλία. Όπως ήταν φυσικό δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.

Εκτός από τα φλας των παπαράτσι τράβηξε πάνω της και όλα τα βλέμματα των λουόμενων.

Μετά την καραντίνα, όπου ήταν κλεισμένη στο σπίτι και μαγείρευε όλη την ημέρα, οι βόλτες της Δέσποινας Βανδή δίνουν και παίρνουν.

Η τραγουδίστρια και κριτής του J2US δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτο τον ηλιόλουστο καιρό και να μην πάει στην παραλία.

Με καλούς φίλους, βρέθηκε στη θάλασσα και ανέβασε στιγμιότυπα στα social media.

«Επίσημα πια καλοκαίρι σήμερα!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρει μαζί με φίλους με μπικίνι, επιβεβαιώνοντάς μας πως διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

Φανερά αδυνατισμένη είναι πλέον η Μαρία Μπεκατώρου η οποία αντί να βρεθεί στην παραλία προτίμησε το μπαλκόνι του σπιτιού της, όπου κι έκανε λίγη ηλιοθεραπεία φορώντας το animal print μαγιό της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασαν οι παραπάνω κυρίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved