Ελένη Μενεγάκη: Όλοι οι συνεργάτες που βρέθηκαν δίπλα της τα 15 χρόνια της στον Alpha! (photos)
Gossip Specials

Ελένη Μενεγάκη: Όλοι οι συνεργάτες που βρέθηκαν δίπλα της τα 15 χρόνια της στον Alpha! (photos)

Η βόμβα που έριξε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της ήταν πράγματι… μεγατόνων!

Η Ελένη όχι μόνο σταματάει από τον Alpha αλλά δεν πρόκειται να τη δούμε και για τον επόμενο ένα χρόνο τουλάχιστον στη μικρή μας οθόνη.

Ήταν σαφής! Οι τηλεθεατές και φυσικά οι συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ απλά επιβεβαίωναν τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και οι συνεργάτες της, απλά έπαιρναν τις απαντήσεις που γύρευαν όταν όλα αυτά ακούγονταν αλλά οι ίδιοι δεν έπαιρναν καμία απάντηση από την ίδια την Ελένη.

Γι’ αυτό και εκείνη, ανάμεσα σε όλα όσα αποκάλυψε στη χθεσινή της εκπομπή, είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της με τον πιο γλυκό τρόπο: «Να πω και κάτι και να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους. Κανείς σας δε με ρώτησε όλη αυτή τη χρονιά που γράφονται τόσα πράγματα. Μα ούτε ένας, ενώ ξέρω ότι καίγεστε να μάθετε. Μα ούτε ένας δε με έφερε σε δύσκολη θέση. Μόνο το διαβάζω στο βλέμμα σας. “Μήπως έχεις κάτι να μας πεις;”. Χωρίς όμως να μου το λέτε με λόγια. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Να μιλάς με τα μάτια. Αυτό σημαίνει ότι ήρθαμε κοντά. Γίναμε ένα».

Ουσιαστικά ήταν το «ευχαριστώ» της προς εκείνους για την ανοχή και την υπομονή που επέδειξαν, ειδικά το τελευταίο διάστημα, αλλά και τον σεβασμό τους στο πρόσωπό της.

Η Ελένη φεύγει από την τηλεόραση με μία συγκεκριμένη ομάδα, πολύ διαφορετική φυσικά, από αυτή με την οποία ξεκίνησε την πορεία της στον Alpha.

Ο πιο σταθερός της συνεργάτης της, όμως, ο οποίος στάθηκε δίπλα της, όποια επιλογή και αν έκανε η Ελένη ήταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της στην τηλεόρασης, βρισκόταν στο πλευρό της και την καθοδηγούσε στον μαγικό κόσμο του σελιλόιντ που πάντα μάγευε την ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης.

Η 7η Τέχνη άλλωστε τούς έφερε κοντά και τους έδωσε την ευκαιρία να χτίσουν μία πολύ δυνατή φιλία που κρατάει πολλά χρόνια. Μάλιστα, χθες, μετά τις ανακοινώσεις και επί τη ευκαιρία της γιορτής της, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έγραψε στην κοινή φωτογραφία που ανέβασε στα social media του ότι… μαζί θα πάρουν σύνταξη.

Ένας ακόμα σταθερός συνεργάτης της τα τελευταία χρόνια, δέκα στο σύνολο, είναι ο Τάσος Τεργιάκης. Ο δημοσιογράφος που έφτιαχνε για την εκπομπή ωραία βίντεο και έψαχνε να βρει τις πιο ευφάνταστες ιστορίες παγκοσμίως για να εντυπωσιάσει πρώτα την Ελένη Μενεγάκη και ύστερα τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, χθες, μετά τις ανακοινώσεις της Ελένης, ο ίδιος έγραψε το δικό του μήνυμα στα social media: «Σε γνώρισα το 2010 όταν ήρθα ως... περίπου περαστικός, στην εκπομπή σου. Έμεινα όμως 10 σεζόν… Κερδίσαμε τελικά και οι δυο νομίζω, μέσα από μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Χαίρομαι γιατί ήμουν διπλά σε Σένα, στην μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα της χώρας που έγραψε Ιστορία... εις το επανιδείν λοιπόν...».

Μία πολύ τρυφερή σχέση αγάπης και φιλίας φαίνεται πως έχτισαν τα τελευταία χρόνια της συνεργασίας τους η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη. Φυσικά, μία τέτοια τροπή σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό της μέλλον μόνο αδιάφορες δεν θα μπορούσαν να είναι για την Ελιάνα η οποία με ένα πολύ τρυφερό μήνυμά της θέλησε να την ευχαριστήσει γι’ αυτή τη συνεργασία αλλά και να της ευχηθεί για τη γιορτή τους.

«Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, παρότι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά. ❤️ @elenimenegaki #δενυπαρχουναντιοστοδρομομας», έγραψε η δημοσιογράφος.

Σύντομη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη είχε για μόλις δύο σεζόν (η μία μάλιστα ήταν μισή) είχε η Εύη Φραγκάκη η οποία όταν ήρθε ο εφιάλτης της πανδημίας και δέχτηκε πρόταση να παρουσιάζει με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη εκπομπή ενημέρωσης για τον κορονοϊό αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη». Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτή την απόφασή της η Εύη Φραγκάκη, είπε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με την Ελένη: «Έζησα μέσα στην εκπομπή αυθόρμητες στιγμές γέλιου, γνώρισα χαρακτήρες, απέκτησα ορισμένες δυνατές φιλίες και έγραψαν ανεξίτηλα μέσα μου πολύτιμες κουβέντες μου με την Ελένη».

O Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ένας ακόμα αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης τα τελευταία χρόνια, αν και για λόγους που ακόμα και σήμερα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, εκείνος έφευγε και ξαναγυρνούσε. Μάλιστα πριν από τρία χρόνια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε φύγει από την εκπομπή της Ελένης δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω φύγει από την Ελένη. Ήταν μια κοινή απόφαση που είχαμε πάρει και οι δύο. Πρέπει να εξαργυρώσω όλο αυτό που πήρα από την Ελένη. Πέρα από το ότι μου έδωσε το βήμα στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, το να μάθω να μοντάρω, να παίρνω συνεντεύξεις, πρέπει όλο αυτό το πράγμα κάποια στιγμή να το εξαργυρώσω. Στην αρχή πιέστηκα. Λέω «τώρα είναι σωστό αυτό που κάνω»; Όταν βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και παίρνεις μια απόφαση είναι και λίγο δύσκολο, παίρνεις το ρίσκο σου. Θεωρώ ότι με όλη την αγάπη που μου έχει δώσει και όλες αυτές τις συμβουλές, θα συνεχίσω όσο καλύτερα μπορώ. Θεωρώ ότι ήταν μια σωστή απόφαση για μένα. Περιμένω να δω τι θα είναι πιο κατάλληλο για μένα. Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν ξέρω... μακάρι να της λείπω». Όμως ξαναγύρισε και μάλιστα φέτος πέρασαν μαζί μία πολύ όμορφη σεζόν.

Από τους παλιότερους συνεργάτες της και τους πιο αγαπημένους υπήρξαν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Ζαρίφη με τους οποίους η Ελένη, ακόμα και όταν οι δύο τους έφυγαν από κοντά της για νέες επαγγελματικές εμπειρίες, κράτησε μία πολύ όμορφη σχέση.

Μάλιστα, τόσο ο Παύλος όσο και η Κατερίνα οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έτυχε να έχουν και κοινή τηλεοπτική πορεία, χθες εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ελένης για να της ευχηθούν. Μαζί θυμήθηκαν πολύ όμορφες στιγμές από τις συνεργασίες τους, με την Ελένη να τούς επισημαίνει ότι δεν πρέπει να χάσουν αυτόν τον αυθορμητισμό και το χιούμορ που διαθέτουν και που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Ένας ακόμα συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη κατά το παρελθόν υπήρξε και ο Μάκης Πουνέντης με τον οποίο είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη χημεία όσο καιρό βρίσκονταν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη. Ακόμα και όταν έφυγε όμως από την τηλεοπτική παρέα της Ελένης ο τηλεοπτικός παραγωγός, πάντα επέστρεφε κατά περιόδους στο πάνελ της για να την πειράξει, να την κάνει να γελάσει και να περάσουν καλά μαζί. Μάλιστα το 2018, ο Μάκης Πουνέντης είχε πει για την τότε συνεργασία τους: «Ίσως και να πρότεινα εγώ στην Ελένη να συνεργαστούμε. Είναι καλό να είσαι κοντά σε επιτυχημένους ανθρώπους. Άργησα να το συνηδειτοποιήσω…».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έχει επίσης στο βιογραφικό του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία είχε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν, λίγο πριν φύγει για το πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Λίγο πριν αποχωρήσει τότε, είχε πει για τη Μενεγάκη: «Έμαθα πολλά με την Ελένη. Είναι επαγγελματίας και ψάχνει το καλύτερο και να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των συνεργατών της».

Όσο για την κουζίνα της εκπομπής της Ελένης; Οι τηλεοπτικοί μάγειρες... σφάζονταν στα πόδια της για να πάρουν τη θέση από την οποία πέρασαν με μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης Καλλίδης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο πιο πρόσφατος Πέτρος Συρίγος και πολλοί πολλοί άλλοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved