Γιορτή του πατέρα: Τρυφερές φωτό των διάσημων μπαμπάδων με τα παιδιά τους!
Gossip Specials

Γιορτή του πατέρα: Τρυφερές φωτό των διάσημων μπαμπάδων με τα παιδιά τους!

Γιορτή του πατέρα: Δεν γιορτάζουν μόνο οι μαμάδες σ' αυτή την πλάση αλλά και οι μπαμπάδες που δίνουν όλο τους το είναι για να βλέπουν τα παιδιά τους χαρούμενα. 

Και είναι πολλοί οι διάσημοι μπαμπάδες που μας επιτρέπουν μέσα από τα social media να πάρουμε μία γεύση από τη μεγάλη αδυναμία που έχουν στα παιδιά τους. Όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου που με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη είναι μαζί σχεδόν 17 χρόνια και δεν χρειάζεται να τους δεις μαζί για να διαπιστώσεις ποσό ωραία περνάνε.

Σε κάθε τους έξοδο ούτε στιγμή δεν αφήνουν ο ένας το χέρι του άλλου ενώ στη περίπτωσή τους ισχύει αυτό που λένε πως όσα περισσότερα χρόνια είναι μαζί ένα ζευγάρι τόσο περισσότερο μοιάζουν.

«Τρία παιδιά πριν... Και την θέλω όπως τότε! Ίσως και περισσότερο!», «Πέρασαν 14 χρόνια! Νομίζω ότι ήταν χθες... Έρωτας ήταν η αιτία! Και παραμένει! #forever», «Μαζί της θέλω να γεράσω... Την λατρεύω! #forever#reallove #mygirl», είναι μερικά από τα τα τρυφερά λόγια του δημοσιογράφου για τη γυναίκα της ζωής του κάτω από τις φωτογραφίες που ο ίδιος ανεβάζει στο Instagram.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τέσσερα παιδιά. Τον 24χρονο σήμερα Παναγιώτη Χατζηνικολάου που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση και τρία ακόμα παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη. Δεν ξεχωρίζει κανένα από τα παιδιά του και είναι περήφανος για όλους τους. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς μαζί τους, είναι πραγματικά υπέροχες. Δείτε τις παρακάτω στην gallery:

Ποιος έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι πολύτεκνο μπαμπά; Μα φυσικά ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά και είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Μάλιστα, όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορονοϊού, κατάλαβε ότι του είχαν λείψει πάρα πολύ τα παιδιά του και η οικογένειά του και ότι είχε βρει τον χρόνο, με αφορμή τον εγκλεισμό να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Φυσικά με κάθε ευκαιρία, ο ίδιος ανεβάζει φωτογραφίες τους και δηλώνει ένας πολύ περήφανος μπαμπάς. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

Νέος μπαμπάς είναι ο Θανάσης Πατριαρχέας ο οποίος υποδέχτηκε την κόρη του τον περασμένο Ιανουάριο. Η μικρούλα, αν και είναι μόλις λίγων μηνών, έχει αρχίσει τις βόλτες με τη μαμά και τον μπαμπά και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε δίπλα στη θάλασσα μαζί με τον φίλο του... μπαμπά, τον Ησαΐα Ματιάμπα, έναν ακόμα ευτυχή μπαμπά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Νέος μπαμπάς όμως είναι και ο Σάββας Πούμπουρας που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του την κόρη του τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο παρουσιαστής ανεβάζει συχνά όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα με την κόρη του ενώ εκείνη που μας έκανε να λιώσουμε ήταν αυτή την ώρα που τη νανουρίζει στο κρεβάτι.

Τον Ιούνιο του 2018 ήρθε στον κόσμο η κόρη του Μιχάλη Κουϊνέλη και της Ήβης Αδάμου και από τότε οι δύο καλλιτέχνες απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές με το κοριτσάκι τους. Ο Stavento είναι ένας πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς που ασχολείται πολύ με τη μικρή του πριγκίπισσα και την έχει στα όπα-όπα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Μπαμπάς... παντός καιρού αλλά κυρίως του αγαπημένου του καλοκαιριού είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος είναι πάντα εκεί, κοντά στους γιους που έχει αποκτήσει με τη Φαίη Σκορδά για να τα κάνει να περνούν καλά, να τα συμβουλεύει αλλά και να τα καθοδηγεί σε κάθε νέα... περιπέτεια της ζωής τους.

Ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον Γιάννη και τον Δημήτρη τους οποίους δεν ξεχωρίζει. Είναι και οι δύο οι μεγάλες του αδυναμίες και φροντίζει να περνά μαζί του ποιοτικό χρόνο.

Δείτε παρακάτω πρόσφατες φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved