Γιορτή του πατέρα: Οι σταρ με τους μπαμπάδες τους στις πιο τρυφερές φωτό!
Gossip Specials

Γιορτή του πατέρα: Οι σταρ με τους μπαμπάδες τους στις πιο τρυφερές φωτό!

Γιορτή του πατέρα: Ισχύει αλήθεια ότι οι κόρες έχουν αδυναμία στον μπαμπά και τα αγόρια στις μαμάδες τους;

Αν κρίνουμε από τα κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ που ψάξαμε και βρήκαμε, μάλλον ισχύουν!

Γιατί αν το πάρουμε στατιστικά, θα δείτε στις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε πως οι περισσότερες είναι με κόρες και μπαμπάδες που ποζάρουν με χαρά στον φακό και με ένα χαμόγελο αλλά και μία αγκαλιά αφήνουν να φανεί το δέσιμό τους.

Τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί και μοντέλα ποζάρουν με τους μπαμπάδες τους και γιορτάζουν μαζί τους ευτυχισμένοι.

Η Δούκισσα Νομικού για παράδειγμα, έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Νομικό ο οποίος επίσης της έχει αδυναμία.

Μάλιστα, σε κάθε σημαντική της στιγμή εκείνος είναι πάντα εκεί για να τη στηρίξει, να την εμψυχώσει και να της πει για ακόμα μία φορά πως για εκείνον, παρ’ όλο που και η ίδια πλέον είναι μαμά, θα είναι πάντα το κοριτσάκι του.

Όμως και για ποιον μπαμπά δεν ισχύει αυτό; Ο Ντίνος Καρύδης είναι ο πιο θερμός θαυμαστής της κόρης του Σμαράγδας και με κάθε ευκαιρία ανεβάζει στα social media κοινές τους φωτογραφίες, εκφράζοντας την τεράστια αδυναμία που της έχει.

Η Ελισάβετ Μουτάφη έχει λατρεία για τον μπαμπά της όπως και η Αννίτα Ναθαναήλ.

Όσο για τους άντρες της παρέας, μπορεί να έχουν αδυναμία στη μαμά, όμως έχουν ως πρότυπο τον μπαμπά τους που πάντα στέκεται στο πλευρό τους και τους συμβουλεύει.

Αρκεί μόνο να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε και εσείς το δέσιμο των μπαμπάδων με τα παιδιά τους που είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved