Γιορτή του πατέρα: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς! (pics)
Gossip Specials

Γιορτή του πατέρα: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς! (pics)

Γιορτή του πατέρα: Ο Σωτήρης Κοντιζάς, είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του, Δέσποινα, και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους και βρίσκονται σε αναμονή και για το τρίτο τους παιδάκι.

Η πρωτότοκη ήρθε στον κόσμο πριν από 4,5 χρόνια ενώ ο γιος τους πριν από 2 χρόνια. Από τότε, ο αυστηρός κριτής είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και μάλιστα είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς αφού αγαπάει πολύ τα παιδιά, πόσο δε μάλλον τα δικά του.

Λόγω καταγωγής, μιας και είναι μισός Έλληνας -από την πλευρά του μπαμπά- και μισός Ιάπωνας από την πλευρά της μαμάς, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει περάσει και στα παιδιά του αυτές τις δύο τόσο διαφορετικές κουλτούρες.

Μάλιστα διαθέτουν και τα δύο ιαπωνικά ονόματα. Για την κόρη του είχε πει παλιότερα: «Τη φωνάζουμε Τάτα, που είναι η μπέμπα στα ιταλικά. Το όνομά της είναι Αριάννα-Τσιχίρο».

Όσο για τον γιο του λέγεται Kenji, χωρίς όμως να γνωρίζουμε από πού το εμπνεύστηκε ή τι σημαίνει στα Ιαπωνικά.

Τώρα βέβαια ο Σωτήρης Κοντιζάς θα πρέπει να σκεφτεί πώς θα ονομάσει και το τρίτο παιδάκι του που είναι στον… δρόμο και που σε λίγους μήνες θα κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο τόσο τον γνωστό σεφ όσο και τη σύζυγό του.

Όσο για το πόσο τρυφερός και καλός μπαμπάς είναι ο Ελληνοιάπωνας σεφ, οι φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αλλά και τα στιγμιότυπα που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς με την οικογένειά του σε βόλτες τους, είναι αρκετά για να πειστείτε και εσείς πως δεν είναι μόνο αυστηρός κριτής αλλά γίνεται… βούτυρο για τα παιδιά του! Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με τα πιτσιρίκια του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved