Ποιες επώνυμες φίλες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στο «Θέλμα και Λουίζ»;
Gossip Specials

Ποιες επώνυμες φίλες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στο «Θέλμα και Λουίζ»;

Διεθνής μέρα φιλίας: Θα θυμάστε βέβαια την επική ταινία, ύμνο στη φιλία, «Θέλμα και Λουίζ» που ανέδειξε τις πρωταγωνίστριές της, τη Σούζαν Σάραντον και Τζίνα Ντέιβις.

Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι η Θέλμα και η Λουίζ ήταν δύο φίλες που πέρασαν από σαράντα κύματα, δοκίμασαν τις αντοχές τους αλλά και τη φιλία τους την οποία και… σφράγισαν με αίμα όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί, υπερασπίζοντας η μία την άλλη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ποιες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ αλήθεια είναι τόσο δεμένες φίλες που εύκολα θα μπορούσαν να υποδυθούν τη Θέλμα και τη Λουίζ;

Εμείς έχουμε κάποιες υπόψη. Δείτε παρακάτω…

Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια είχαν ως συνδετικό κρίκο τον πρώην -και για τις δύο- σύζυγό τους Νίκο Καρβέλα. Η Άννα Βίσση όμως διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φιλία -η οποία έχει επισφραγιστεί και με κουμπαριά- και με τη Ναταλία Γερμανού.

Η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ έχουν αναφερθεί πολλές φορές δημόσια για τη μαγική χημεία που τις συνδέει, μία χημεία που επισφραγίστηκε και με κουμπαριά όταν η Μαρία βάφτισε την κόρη της φίλης της και του Αντώνη Ρέμου, την Ελένη.

Πολύ καλές φίλες όμως είναι και η Βάσω Λασκαράκη με την Αθηνά Οικονομάκου και πάντα στηρίζουν η μία την άλλη, σε οποιαδήποτε έκφανση των ζωών τους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τζένη Θεωνά είναι δύο ακόμα πολύ καλές φίλες της ελληνικής σόουμπιζ οι οποίες μάλιστα ήρθαν ακόμα πιο κοντά όταν προσφάτως έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα μανούλες, η Κατερίνα στον δεύτερο γιο και η Τζένη στο πρώτο παιδάκι της.

Φυσικά, μία πολύ βαθιά φιλία που κρατάει εδώ και πολλά πολλά χρόνια και έχει ξεπεράσει κάθε στερεότυπο, στηριζόμενη σε πολύ γερές βάσεις είναι και αυτή ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο που η τραγουδίστρια σκούπιζε τα δάκρια της παρουσιάστριας στην τελευταία εκπομπή της πριν από μερικές εβδομάδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved