Gossip Specials

Διεθνής Ημέρα Φιλίας: Αυτές είναι οι δυνατές φιλίες της ελληνικής showbiz!

Διεθνής Ημέρα Φιλίας: Δεν λένε "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι;"

Μπορεί ο χώρος της ελληνικής σόουμπιζ να είναι... άγριος λόγω ανταγωνισμού, όμως υπάρχουν και δυνατές φιλίες που κρατούν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων.

Κάποιοι από τους Έλληνες celebrities έχουν βρει την πραγματική φιλία σε συναδέλφους τους και έχουν μείνει πιστοί σε αυτό το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους!

Ποιες είναι όμως οι δυνατές φιλίες της ελληνικής σόουμπιζ;

Από τις πιο δυνατές φιλίες που κρατά στο πέρασμα των χρόνων είναι αυτή ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η μία στέκεται στο πλευρό της άλλης στα εύκολα και τα δύσκολα, τα όμορφα και τα σοβαρά. Είναι πάντα εκεί η μία για την άλλη και ξέρουν πότε χρειάζεται η μία την άλλη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου όμως είναι κολλητή φίλη και με τον Παντελή Καναράκη με τον οποίο περνάει πολύ χρόνο. Είναι ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους στη ζωή της και περνούν πολύ καλά μαζί. Απόδειξη το βίντεο που θα σας προκαλέσει γέλιο μέχρι... δακρύων:

Μία ακόμα φιλία που έχει δοκιμαστεί και έχει αντέξει είναι αυτή ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Ενίοτε στην πολύ όμορφη παρέα τους προστίθενται η Ματίνα Νικολάου, ο Θανάσης Αλευράς και ο Γιώργος Δάσκαλος.

Μία φιλία που κρατούν όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει γερές βάσεις είναι και αυτή ανάμεσα στον Τάκη Ζαχαράτο και τον Μάριο Φραγκούλη. Στέκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου διακριτικά και χαίρονται ο ένας με την επιτυχία του άλλου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved