Top 10: H απώλεια κιλών Βουλίτσας και Ασλανίδου και η γλυκιά Λάουρα Λάτσιου
Gossip Specials

Top 10: H απώλεια κιλών Βουλίτσας και Ασλανίδου και η γλυκιά Λάουρα Λάτσιου

Αν και η εβδομάδα που πέρασε ήταν εβδομάδα διακοπών για τους περισσότερους, κανένας σας δεν έκανε... διακοπές από το gossip-tv.gr που, όπως πάντα, σας ενημέρωσε για τα πιο ζεστά και καυτά νέα της επικαιρότητας στη showbiz!

Ποια θέματα όμως αναδείξατε στο top 10 της εβδομάδας που πέρασε με τα κλικ σας;

Πρώτο και με... διαφορά ήταν το αποκαλυπτικό θέμα της απώλειας πολλών κιλών της Ελένης Κοκκίδου, ή αν προτιμάτε, της Βουλίτσας από την αγαπημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και οι φωτό από τα γενέθλια της γιαγιάς των παιδιών της.

Στην τρίτη θέση αναδείξατε ένα ακόμα φωτογραφικό θέμα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λάτσιο και την οικογένειά του από τις διακοπές τους.

Για ακόμα μία φορά η Ελένη Μενεγάκη μονοπώλησε το ενδιαφέρον σας καθώς στην τέταρτη θέση του top 10 των κορυφαίων θεμάτων της εβδομάδας βρέθηκε η έξοδός της με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο στη Νάξο.

Την πεντάδα έκλεισε η Αθηναΐς Νέγκα που με μία... ανατρεπτική ανάρτησή της μας επέτρεψε να τη δούμε με μαγιό. Στην ίδια ανάρτηση μίλησε και για τη... μοναξιά του γάμου της. Με πολύ χιούμορ που όπως γνωρίζουμε όλοι διαθέτει.

Στην έκτη θέση αναδείξατε ένα θέμα που είχε για πρωταγωνίστρια τη Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό που πραγματικά θα μπορούσε να είναι και για... διαφήμιση! Δείτε την εδώ

Στην έβδομη θέση βρέθηκε η Λάουρα Λάτσιου, κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της όμορφης νεαρής κοπέλας.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε η Ρίκα Διαλυνά και η αποκάλυψή της ότι εγκατέλειψε την πολυτελή βίλα όπου ζούσε με τον σύζυγό της Νίκο Χρυσικόπουλο. Δείτε το θέμα εδώ

Στην επόμενη θέση συναντάμε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και συγκεκριμένα τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου που μας επέτρεψαν να τους δούμε σε περίοδο διακοπών και την τηλεοπτική Δρόσω με... Μπικίνι!

Τέλος, τη δεκάδα έκλεισε η ακομπλεξάριστη Κατερίνα Ζαρίφη η οποία πόζαρε με ολόσωμο κατακόκκινο μαγιό!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αποκαλυπτικές από τα παραπάνω θέματα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved