Τα... ίσια ανάποδα για τη Σάσα Σταμάτη! Δείτε την να κάνει aerial yoga! (pics)
Gossip Specials

Τα... ίσια ανάποδα για τη Σάσα Σταμάτη! Δείτε την να κάνει aerial yoga! (pics)

Η Σάσα Σταμάτη δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει αφοσιωθεί σε πράγματα που της αρέσουν πολύ, έχοντας αποκτήσει νέα χόμπι που δείχνουν να τη χαλαρώνουν και να την κάνουν να περνάει καλά. 

Μετά το αλεξίπτωτο θαλάσσης που έκανε το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της και άλλα exteme sports που δοκίμασε αλλά και την πτώση από πολλές χιλιάδες μέτρα με αλεξίπτωτο, τώρα σειρά έχει η aerial yoga που κάνει και που δείχνει να της αρέσει πολύ.

Η όμορφη παρουσιάστρια δοκίμασε τη συγκεκριμένη γυμναστική στο χώρο δημιουργικής έκφρασης της yoga instractor Φανής Πατάλα στην Ελευσίνα και δείχνει να της αρέσει πολύ.

Πρόκειται για τη λεγόμενη εναέρια yoga, ένα είδος άσκησης που συνδυάζει τις γνωστές στάσεις της yoga με την ενδυνάμωση του σώματος που προσφέρει η αιώρηση, δηλαδή η «έλλειψη» βαρύτητας, καθώς ο ασκούμενος βρίσκεται σε μια αιώρα.

Η Σάσα Σταμάτη δείχνει να λάτρεψε το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής και μάλιστα απόλαυσε τις στάσεις "θρόνος" και "μαϊμού" που είναι και από τις δυσκολότερες στην aerial yoga.

Δείτε την σε φωτογραφίες την ώρα της γυμναστικής της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved