Μπάρκα - Αδαμόπουλος: Άγνωστες λεπτομέρειες της οκτάχρονης σχέσης τους!
Gossip Specials

Μπάρκα - Αδαμόπουλος: Άγνωστες λεπτομέρειες της οκτάχρονης σχέσης τους!

Η σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο κρατάει οκτώ ολόκληρα χρόνια, παρ' όλο που σε όλη αυτή τη διάρκεια των χρόνων υπήρξαν τα on και τα offs μεταξύ τους!

Δεν λένε όμως πως ό,τι αξίζει, κρατάει και προχωράει στο μέλλον με κάθε τρόπο για να θριαμβεύσει το συναίσθημα και όχι η λογική;

Κάπως έτσι είναι και η σχέση της ηθοποιού και παρουσιάστριας με τον σύντροφό της.

Εκείνη είναι το next best thing στην ελληνική τηλεόραση και εκείνος που την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα, είναι ο "φύλακας άγγελος" που θα ήθελε πάντα να έχει η Δανάη στη ζωή της.

Γι' αυτό και η πρόσφατη επανασύνδεσή τους το καλοκαίρι που πέρασε μετά από ένα "διάλειμμα" στη σχέση τους, ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί.

Κόντρα σε όλα όσα ακούγονται και λέγονται τελευταία, ότι δηλαδή η Δανάη έχει αναπτύξει μία τρυφερή φιλία με τον κατά τα άλλα γοητευτικό και κούκλο Απόστολο Ρουβά, η καρδιά της χτυπάει δυνατά και μόνο για τον Πάνο ο οποίος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 19 ετών και από τότε είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Εκείνος δεν λέει πολλά. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι εκείνος που κάνει τη Δανάη να γελάει, της προσφέρει ακριβώς όσα θα ήθελε και γι' αυτό και εκείνη σε συνεντεύξεις της, όταν τη ρωτούν -όχι πως το επιδιώκει κιόλας να μιλάει για τα προσωπικά της- αποκαλεί τον Πάνο "σπουδαίο άνθρωπο".

Εκείνο που τους δένει, εκτός φυσικά από την αγάπη τους, είναι η μεγάλη τους αδυναμία σε κάθε τι που έχει να κάνει με το καταφύγιό τους λίγο έξω από την Καλαμάτα. Πλέον θεωρούν ο ένας τον άλλον οικογένεια και δείχνουν διατεθειμένοι να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Χωρίς πρέπει και μη, χωρίς όρια και συγκεκριμένες συνθήκες.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κοινή ζωή του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved