Lockdown: Οι celebrities μπήκαν στην κουζίνα και οι κατσαρόλες πήραν φωτιά!
Gossip Specials

Lockdown: Οι celebrities μπήκαν στην κουζίνα και οι κατσαρόλες πήραν φωτιά!

Με το δεύτερο lockdown... ξύπνησαν τα δημιουργικά πνεύματα και η διάθεση για μαγειρική πολλών celebrities. Και φυσικά οι κατσαρόλες και τα τηγάνια πήραν φωτιά!

Πολλοί celebrities, με τάση να μαγειρεύουν υγιεινά και γεύματα που προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά, μπήκαν στην κουζίνα και... μεγαλούργησαν!

Όπως η Χριστίνα Μπόμπα η οποία εκτός από γυμναστική και γιόγκα, κάνει και υπέροχες σούπες. Αυτή τη φορά μας έδωσε συνταγές για Κολοκυθόσουπα και σούπα μπρόκολου. Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο:

Μια από τις καλύτερες μαγείρισσες του ελληνικού θεάτρου είναι η Μυρτώ Αλικάκη η οποία δημιούργησε για τους διαδικτυακούς της φίλους μία εναλλακτική ρεβυθάδα με γραβιέρα.

Και μας έδωσε τη συνταγή η οποία είναι η εξής: Ρεβίθια στον φούρνο με γραβιέρα! Μουλιάζετέ τα ρεβίθια από το προηγούμενο βράδυ, και την επόμενη μέρα τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα πυρέξ βάζετε τα βρασμένα ρεβίθια, ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, μία σκελίδα σκόρδο, καρότα κομμένα, και κύβους γραβιέρας.

Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, και ελαιόλαδο. Εννοείται πως μπορείτε να προσθέσετε ότι λαχανικά θέλετε όπως πιπεριά , η πράσο. Καλύπτετε τα ρεβίθια με ζεστό νερό και τα βάζετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να πιούν το νερό.

Η Μυρτώ Αλικάκη δημιούργησε και μία υπέροχη τάρτα, η συνταγή της οποίας είναι η εξής: Τάρτα με σπανάκι, κρεμμύδια, πιπεριά, καρότο, κρέμα γάλακτος, τυρί και αυγό! ❤️ Για τη ζύμη θα χρειαστείτε 200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 50 γραμ. βούτυρο, και χλιαρό νερό. Ανακατεύετε αυτά τα τρία υλικά με το χέρι και μετά στρώνετε τη ζύμη με τα χέρια σε μία φόρμα για τάρτες. Σκεπάζετε με ένα δεύτερο ταψί από πάνω, η με φασόλια, και ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Για περίπου 20 λεπτά. Όσο είναι στο φούρνο σοτάρετε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τα λαχανικά. Σε ένα Μπολ βάζετε μία κρέμα γάλακτος δύο χτυπημένα αυγά και ότι κίτρινο τυρί θέλετε αλάτι και πιπέρι. Βγάζετε την μισοψημένη ζύμη από το φούρνο σκεπάζετε με τα λαχανικά και ρίχνετε από πάνω το μίγμα με την κρέμα γάλακτος. Ψήνετε στους 180 Βαθμούς για τουλάχιστον μισή ώρα ή μέχρι να ροδίσει!

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μέχρι πρότινος είχε... αλεργία και μόνο που άκουγε για κουζίνα, κουτάλες και κατσαρόλες. Είδες όμως τι σου είναι ο έρωτας; Για τα... μάτια του νέου αγαπημένου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η παρουσιάστρια έφτιαξε μέχρι και... γεμιστά που δεν το λες και εύκολο φαγητό. Και ιδού το αποτέλεσμα.

Αγαπημένος στα social media και με πολύ καλή σχέση με τη μαγειρική είναι και ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος μας έδωσε συνταγή για τυροκεφτέδες φτιάχνοντάς τα μάλιστα έχοντας δίπλα του την κόρη του! Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved