Ανασκόπηση 2020: Ποιους celebrities θα βρει ελαφρύτερους το νέο έτος;
Gossip Specials

Ανασκόπηση 2020: Ποιους celebrities θα βρει ελαφρύτερους το νέο έτος;

Ανασκόπηση 2020: Για κάποιους η χρονιά που πέρασε στάθηκε ορόσημο για τη ζωή τους. Γιατί οι ίδιοι αποφάσισαν πως ήθελαν να αλλάξουν εξωτερική εμφάνιση, να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά και να ξεκινήσουν έναν άλλον τρόπο ζωής. 

Και ήταν πολλοί οι celebrities που πήραν τόσο ριζικές αποφάσεις και όχι μόνο προσπάθησαν τον αγώνα αλλά βγήκαν και νικητές από αυτόν, έχοντας πλέον υιοθετήσει μία ολοκαίνουργια καθημερινότητα με σωστή διατροφή και γυμναστική. Ας τους δούμε έναν προς έναν:

Γιάννης Παπαμιχαήλ, 46 κιλά!

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ κατάφερε με θέληση και πείσμα να χάσει στα 50 του χρόνια 46 ολόκληρα κιλά και είναι αγνώριστος!

Ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την παχυσαρκία αλλά και άλλα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και είναι πιο καλά από ποτέ!

Ο ίδιος είχε πει για την απώλεια των κιλών του: «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο…»!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά από καιρό δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που είναι άκρως ανανεωμένος και σχολίασε: «Όσο είναι ακόμα καλός ο καιρός, πάμε παραλία. Να ξεχάσουμε λίγο κοροναϊούς, και λοιπά προβλήματα...»!

Δείτε φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery:

Ελένη Κοκκίδου, 35 κιλά

Η Ελένη Κοκκίδου για όγδοη συνεχή χρονιά υποδύεται φέτος στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα με τεράστια επιτυχία την αγαπητή σε όλους μας Βουλίτσα με τη χαρακτηριστική φωνή της, στο πλευρό του Μηνά.

Μόνο που η φετινή επιστροφή της στα πλατό βρήκαν την ίδια εντελώς αλλαγμένη. Άλλος άνθρωπος είναι πλέον η ηθοποιός η οποία έχει χάσει πάρα πολλά κιλά.

Τόσα που πλέον είναι αγνώριστη. Μάλιστα, στην επαγγελματική φωτογράφιση για τη σειρά τη νέα σεζόν, η αγαπημένη Βουλίτσα ποζάρει με ένα κατάλευκο φόρεμα που αναδεικνύει την τεράστια μετάλλαξή της μετά την απώλεια βάρους.

Η αλλαγή της ήταν εμφανής από το καλοκαίρι που πέρασε, όμως κανείς δεν περίμενε ότι η Ελένη Κοκκίδου μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, θα άλλαζε όλο και περισσότερο.

Και πλέον η αγαπημένη ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη που γνωρίσαμε την πρώτη χρονιά προβολής της Μουρμούρας.

Η Ελένη Κοκκίδου κατάφερε να χάσει 35 κιλά, κάτι το οποίο φάνηκε και από το πρώτο τρέιλερ για την παρουσίαση της σειράς.

Δείτε φωτογραφίες του... πριν και του μετά της αγαπημένης ηθοποιού:

Ελένη Ουζουνίδου, 17+ κιλά

Η Ελένη Ουζουνίδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον τηλεοπτικό της ρόλο της σειρά «Αστέρας Ραχούλας», τη φετινή σεζόν επέστρεψε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου μέσα από τη σειρά του Ant1 «Παρουσιάστε».

Ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως από τις πολλές ώρες δουλειάς είχε πάρει αρκετά κιλά. «Πιστεύω έπαθα υπερκόπωση αλλά δεν την κατάλαβα πολύ καλά. Χτύπησε ένα καμπανάκι. Ξέρεις, όμως, τι φοβήθηκα περισσότερο;
Μη σταματήσω να είμαι δημιουργική. Έπειτα από ένα σημείο, πρέπει όντως να μην ήμουν δημιουργική. Μυαλό είναι αυτό... Πέρα από τα παραπάνω, πήρα κιλά, και δεν μου άρεσε καθόλου. Έτρωγα μία φορά την ημέρα και ό,τι έβρισκα μπροστά μου», είχε πει η ίδια.

Η Ελένη Ουζουνίδου έχει χάσει 17 κιλά και την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Έχω χάσει 17 κιλά. Η γιατρός μου έχει αλλάξει λίγο τον τρόπο σκέψης. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξεις φιλοσοφία. Δεν έβαζα όρια» είπε η ίδια. Δείτε την πριν και μετά την απώλεια κιλών στην παρακάτω gallery:

Μαρία Μπεκατώρου, 10+ κιλά

Η Μαρία Μπεκατώρου ποτέ δεν υπήρξε παχύσαρκη όμως φαίνεται πως δεν ήταν ικανοποιημένη με τη σιλουέτα της και ήθελε να χάσει κάποια κιλά.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κατάφερε να χάσει πάνω από δέκα κιλά και της αρέσει η νέα της εικόνα!

Η παρουσιάστρια «έκοψε» το βραδινό, ενώ φροντίζει να τρώει φαγητό που μαγειρεύει η ίδια υγιεινά και περπατά αρκετά!

Η Μαρία Μπεκατώρου όποτε μιλάει για τον αγώνα που έκανε να χάσει αυτά τα κιλά τονίζει ότι δεν κάνει γυμναστική, μόνο περπάτημα ιδίως την περίοδο της καραντίνας. «Τα πρώτα κιλά τα έχασα γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται» είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της!

H Μαρία νιώθει υπέροχη και το δείχνει ακόμα και μέσα από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που ποστάρει στο instagram της. Δες παρακάτω!

Μαρία Κίτσου, 8+ κιλά

Η Μαρία Κίτσου, με αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό της, πέρσι συστήθηκε καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ο ρόλος της ως «Λενιώ» στις Άγριες Μέλισσες συγκέντρωσε τις καλύτερες κριτικές.

Η σειρά, Άγριες Μέλισσες φέτος γνωρίζουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία με μια Μαρία Κίτσου, πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η ηθοποιός κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, κάτι το οποίο σχολίασαν και οι τηλεθεατές οι οποίοι παρακολουθούν από την αρχή τη σειρά.

Συγκρίνοντας μάλιστα δύο φωτογραφίες της Μαρίας Κίτσου, η απώλεια κιλών είναι ορατή, όπως και η γενικότερη αλλαγή στην εικόνα της.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

Ελένη Καρακάση, 5+ κιλά

Η Ελένη Καρακάση κατάφερε μέσα από τον μοναδικό ρόλο της κυρά – Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες να ξεχωρίσει.

Για μια ακόμη φορά «ξεδίπλωσε» την υποκριτική της δεινότητα και καθημερινά μας χαρίζει στιγμές από το αστείρευτο ταλέντο της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε φωτογραφίες τόσο από τα γυρίσματα και τις πρόβες της όσο και από στιγμές της καθημερινότητάς της.

Σε μια από αυτές λοιπόν παρατηρήσαμε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, αφού έχει αδυνατίσει και μάλιστα αρκετά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Ελένη προκειμένου να χάσει εκείνα τα λίγα κιλάκια που ενδεχομένως την ενοχλούσαν, ακολούθησε μια συγκεκριμένη δίαιτα κι αυτή δεν είναι άλλη από την πλέον διάσημη διαλειμματική δίαιτα.

Βασική αρχή της δίαιτας είναι ότι από το τελευταίο γεύμα μέχρι το πρώτο πρωινό να έχουν περάσει 14 ώρες.

Με αυτόν τον τρόπο διατροφής έχει καταφέρει να χάσει κιλά ενώ έβαλε και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής στη ζωή της.

Τα tips που ακολουθεί η Ελένη Καρακάση είναι:

- 5 γεύματα την ημέρα
- 1 ½ με 2 λίτρα νερό την ημέρα
- Άφθονα φρούτα και λαχανικά
- Γεύματα με λιγότερες θερμίδες
- Ενώ μια φορά στις 10 ημέρες έχει ένα ελεύθερο γεύμα το οποίο περιλαμβάνει και γλυκό

Δες την αλλαγή στην εμφάνισή της στη gallery

Σοφία Μουτίδου, + ...

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας Μουτίδου τελευταία είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η αγαπημένη ηθοποιός και μία εκ των παρουσιαστριών της εκπομπής «The Booth+» στο OPEN μίλησε μέσα από το κανάλι της στο Youtube για την αλλαγή αυτή στην εμφάνισή της και για το πώς «ξεφορτώθηκε» τα περιττά κιλά.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο με τίτλο «Πώς ξεφορτώθηκα κάποια κιλά» και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες.

Η απόφασή της να μιλήσει για το θέμα αυτό, προέκυψε, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το βίντεό της, από τις πολλές απορίες που έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.
Εξήγησε λοιπόν ότι πλέον ακολουθεί πιο υγιεινή διατροφή ενώ μάλιστα δεν ανεβαίνει πλέον στη ζυγαριά.
«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε τι είπε στο βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved