Gossip Specials

Αποκλειστικό: The Bachelor - Εριέττα: «Εγώ θα είμαι η γυναίκα του Παναγιώτη στο τέλος»

The Bachelor τελικός: Η Εριέττα που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι αγάπης αδιαφορεί για την τελική νικήτρια στο παιχνίδι αφού θεωρεί ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι δικός της και δηλώνει αποφασισμένη να τον διεκδικήσει και εκτός παιχνιδιού. 

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα η οποία έζησε πολλές προσωπικές στιγμές με τον Παναγιώτη εντός παιχνιδιού και αναδείχθηκε για τις... επικές ατάκες της, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει ξανά, αυτή τη φορά εκτός The Bachelor, την καρδιά του Παναγιώτη.

Η ίδια αυτοσυστήνεται ως... βασιλική κόμπρα, αποκαλεί τον Έλληνα Bachelor πρίγκιπά της, τονίζει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα, δηλώνει ευτυχισμένη που έζησε μία τέτοια εμπειρία και απαντά στους haters της που την τρολάρουν για τις επικές ατάκες που ξεστόμισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη βίλα.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης της Εριέττας στο παρακάτω βίντεο:

Δήλωσες στον Παναγιώτη την ώρα της αποχώρησής σου ότι όποια και αν κερδίσει θα πας και θα χωρίσεις το ζευγάρι. Είσαι το ίδιο αποφασισμένη και τώρα που έχει περάσει καιρός ή έχεις αλλάξει γνώμη;

Ποτέ, δεν παίρνω λόγια πίσω! Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η αποφασιστικότητα και η τόλμη μου!

Εάν δεν κατάφερα μέσα στην βίλα να σαγηνεύσω τoν άντρα των ονείρων μου θα το κάνω εκτός. Δεν με εμποδίζει τίποτα.

Αισθάνθηκες ως απόρριψη την απόφαση του Παναγιώτη να σε διώξει από το Bachelor;

Ένας πολύ βασικός λόγος που ερωτεύτηκα τον Παναγιώτη είναι η ειλικρίνειά του. Καλύτερα μια ξεκάθαρη απόρριψη, παρά μια ψεύτικη ελπίδα!

Πιστεύεις ότι δέχτηκες πόλεμο από τις ανταγωνίστριές σου κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησής σας;

Μόνο μέσα στη βίλα; Η ζωή είναι ένας πόλεμος... Σημασία έχει να αντιμετωπίζουμε τον εχθρό! Εγώ το έκανα και πάντα βρισκόμουν στην κορυφή, αντιμετωπίζοντας την κάθε δυσκολία με χαμόγελο και κέφι.

Πότε κατάλαβες ότι ερωτεύτηκες τον Παναγιώτη και ποιο είναι εκείνο το στοιχείο στην εξωτερική του εμφάνιση ή τον χαρακτήρα του που σε έκανε να τον ερωτευτείς;

Ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια. Ο Παναγιώτης είναι ο καρμικός μου έρωτας. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα αυτή την σπίθα στην καρδούλα μου και είπα “ναι, αυτός είναι ο ιδανικός”. Τα μάτια του είναι ένας απέραντος ωκεανός, στον οποίο χάνομαι ξανά και ξανά.

Πώς ήταν για σένα η εμπειρία στο The Bachelor;

Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι το οποίο, όμως, δεν έχει φτάσει στο τέλος του. Έχω χάσει τον προορισμό μου, αλλά θα τον βρω έξω από την βίλα πέφτοντας στην αγκαλιά του Παναγιώτη μου, του πρίγκιπα μου!

Τι μετανιώνεις από όσα έζησες μέσα στο Bachelor;

Δεν μετάνιωσα για τίποτα! Ήμουν ο εαυτός μου και αυτό μετράει. Ήμουν θεά, υπέροχη, μια υπέρτατη, βασιλική κόμπρα!

Θα άλλαζες κάτι από τη συμπεριφορά ή την στρατηγική σου μέσα στη βίλα;

Εάν είχα την επιλογή να αλλάξω κάτι, δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλες μου οι επιλογές με έχουν κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Και είμαι πολύ περιφανή για τον εαυτό μου!

Ποια κοπέλα θεωρείς ότι είναι το φαβορί για να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη;

Φυσικά και εγώ ήμουν το φαβορί. Μετά από εμένα καμία... Το χάος... Εξάλλου εγώ θα είμαι η γυναίκα του Παναγιώτη στο τέλος.

Ποια συγκάτοικό σου θεωρούσες ψεύτρα και υποκρίτρια; Ποια πιστεύεις ότι παίζει «βρώμικο» παιχνίδι;

Καμία δεν θα χαρακτήριζα με αυτά τα άκοσμα επίθετα. Εμπιστεύομαι την κρίση του Παναγιώτη και κάτι θα ήξερε για να τις κρατήσει στην βίλα... Όσες ήταν υποκρίτριες φάνηκαν στην αρχή και πήραν πόδι!

Τι γεύση σου έχει μείνει από τη συμμετοχή σου στο The Bachelor;

Ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή! Δεν θα μπορούσε να μου δοθεί καλύτερη ευκαιρία να βρω τον αληθινό έρωτα, την πραγματική μου αγάπη. Εάν δεν έμπαινα στο Bachelor, δεν θα γνώριζα άτομα τα οποία έχουν γίνει πλέον κομμάτι της ζωής μου.

Συνεχώς μιλούν για τα «μαργαριτάρια» σου. Για παράδειγμα συνεχώς αναφέρουν την άγνοιά σου για τον Ναό του Ποσειδώνα. Τι απαντάς στους haters σου;

Όταν μάθουν οι αγράμματοι για τον ναό Tirta Empul Temple στην Ταϊλάνδη να έρθουν να μου την πουν! Από κει και πέρα δεν με αγγίζει κανένα σχόλιο, χαίρομαι πολύ που μιλάνε για τη βασιλική κόμπρα, θεά Εριέττα που ο ναός της βρίσκεται στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου!

Δείτε το βίντεο με τη βόλτα Παναγιώτη και Εριέττας με ελικόπτερο πάνω από την Αττική:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved