Big Brother τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά (αποκλειστικά πλάνα και φωτό)
Gossip Specials

Big Brother τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά (αποκλειστικά πλάνα και φωτό)

Big Brother τελικός: H μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του ριάλιτι έφτασε και το gossip-tv βρισκόταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα. 

Από νωρίς στα στούντιο επικρατούσε ένας ευχάριστος πανικός καθώς όλοι οι παίκτες που είχαν συμμετάσχει στο reality είχαν βρεθεί εκεί για το τελευταίο live και φυσικά χαίρονταν που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά όλοι μαζί.

Άλλωστε, επρόκειτο για μία πολύ δυνατή εμπειρία και όπως ήταν φυσικό, οι πρώην κάτοικοι της βίλας του Μεγάλου Αδελφού είχαν πολλά να πουν.

Το gossip-tv βρέθηκε στο... κέντρο των εξελίξεων, κοινώς στα καμαρίνια όπου ετοιμάζονταν οι παίκτες.

Ανάμεσά τους ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής οι οποίοι ήταν ασορτί ντυμένοι, θέλοντας προφανώς να μας... μπερδέψουν για το ποιος είναι ποιος αφού φορούσαν και μάσκες, γεγονός που δυσκόλευε ακόμα παραπάνω.

Λίγο πιο πέρα, ο Νικόλας Παπαπαύλου και η αγρότισσα του Big Brother, η Ράνια Καραγιάννη τραβούσαν selfies για να απαθανατίσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές ενώ ο Δημήτρης Κεχαγιάς... χόρευε με την καλή του φίλη Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία λίγο πριν είχε στήσει κουβεντούλα με την καλή της φίλη Χριστίνα Ορφανίδου.

Όλοι τους ήταν πολύ λαμπεροί καθώς είχαν προσέξει ιδιαίτερα την εμφάνισή τους, σαν να πήγαιναν σε... ρεβεγιόν και φυσικά δεν έκρυψαν την αγωνία τους για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Οι μόνοι πρώην παίκτες που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στη λαμπερή βραδιά ήταν η Βασιλική Χάνου, ο Νίκος Ζέκος και ο Βλαδίμηρος Νικόλα οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν για διαφορετικό -ο καθένας- λόγο. Η κόρη της Βασιλικής Χάνου μόλις γέννησε και έτσι δεν μπορούσε να παρευρεθεί, ο Βλαδίμηρος Νικόλα διαπίστωσε πως η μετακίνησή του από την Κύπρο όπου ζει ήταν εξαιρετική δύσκολη ενώ σε ό,τι αφορά τον Νίκο Ζέκο, λόγω πανδημίας, δεν ήθελε να θέσει την πολυμελή οικογένειά του σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα οι πέντε φιναλίστ βρίσκονταν στη βίλα και αντίστοιχα έκαναν τις δικές τους ετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά κατά την οποία θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Όσο για τον παρουσιαστή του reality, Χάρη Βαρθακούρη, έδειχνε και εκείνος να έχει αρκετό άγχος για την καλή έκβαση της μεγάλης βραδιάς, ασχολούμενος με το κινητό του τηλέφωνο.

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

Δείτε βίντεο από το πλατό λίγο πριν ξεκινήσει το live:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved