Ανασκόπηση 2020: Όλα τα... περίεργα που είδαμε από τους celebrities λόγω καραντίνας!
Gossip Specials

Ανασκόπηση 2020: Όλα τα... περίεργα που είδαμε από τους celebrities λόγω καραντίνας!

Ανασκόπηση 2020: Η χρονιά που σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν υπήρξε για τους περισσότερους δύσκολη, περίεργη θα έλεγε κανείς, για τους περισσότερους από εμάς. 

Το ίδιο βέβαια ήταν και για τους επώνυμους οι οποίοι είχαν έναν λόγο παραπάνω να ψάχνουν εναγωνίως να βρουν νέες ασχολίες ή τέλος πάντων τρόπους να "σκοτώσουν" την ώρα τους.

Γιατί, μην ξεχνάμε, ότι ο καλλιτεχνικός χώρος, λόγω του lockdown και των απαγορεύσεων που αυτό συνεπάγεται, έκανε τους καλλιτέχνες να ψάχνουν τρόπους για να βρουν δημιουργικούς τρόπους ώστε να περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έλλη Κοκκίνου η οποία μένοντας στο σπίτι με τον γιο της, απολαμβάνουν μαζί τις αγαπημένες τους δραστηριότητες και μια από αυτές είναι το παζλ.

Η γνωστή τραγουδίστρια, θέλοντας να περάσει εποικοδομητικά την ώρα της άπλωσε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού της ένα πάζλ με αρκετά μικρά κομμάτια και ξεκίνησε… δουλειά!

Η Έλλη Κοκκίνου περνάει ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης, καθώς απέχει κι εκείνη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις εμφανίσεις στην Ελλάδα, όπως όλοι οι καλλιτέχνες στην χώρα μας.

Επίσης η γοητευτική τραγουδίστρια μαγειρεύει αρκετά μέσα στην καραντίνα και φήμες λένε ότι κάνει την πιο ωραία και λαχταριστή σπανακόπιτα. Δείτε φωτογραφίες:

Τον κωδικό 6 για μετακίνηση είχαν συνεχώς περασμένο στο κινητό τους οι επώνυμοι που υπό κανονικές συνθήκες ή θα βρίσκονταν σε κάποιο γυμναστήριο για να αθληθούν ή θα έφεραν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους και έτσι δεν θα είχαν χρόνο για να βγουν για βόλτα. Το "μετακίνηση 6" λοιπόν πήρε φωτιά και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr «συνάντησε» αρκετούς επώνυμους στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τη βόλτα του, συνδυασμένη με τη σωματική άθληση.

Η Κλέλια Ανδριολάτου προτίμησε το κέντρο για το τρέξιμο της ενώ ο Βασίλειος Κωστέτσος για μια σύντομη βόλτα με τα πόδια.

Την ίδια ώρα η Νάταλι Θάνου με το τον γιο της, έκαναν βόλτα με το πατίνι του μικρού στη Βουλιαγμένη.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιους επώνυμους συναντήσαμε σε μετακίνηση... 6!

Στην πρώτη καραντίνα κάποιοι καλλιτέχνες μας εξέπληξαν με τους τρόπους που βρήκαν για να επικοινωνούν τη δουλειά τους και γενικότερα να ασχολούνται με το αντικείμενό τους.

Όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία πολύ συχνά διοργάνωνε συναντήσεις με συναδέλφους της στα social media και προκαλούσε έναν μικρό... χαμό. Όπως τότε με την Άντζελα Δημητρίου με την οποία τραγούδησαν για αρκετές ώρες συγκεντρώνοντας πάνω από 12.000 επισκέπτες το λεπτό στο instagram κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τους συναυλίας. Και φυσικά δεν ήταν οι μόνες που διοργάνωναν συχνά τέτοιου είδους καλλιτεχνικά events για να παραμένουν σε επαφή με τους θαυμαστές τους. Δείτε στην παρακάτω gallery ποιοι άλλοι διάσημοι βρήκαν νέους τρόπους έκφρασης μέσω των social media λόγω κορονοϊού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved