Καθαρά Δευτέρα: Πού βρίσκονταν πέρυσι οι celebs τέτοια μέρα! (photos)
Gossip Specials

Καθαρά Δευτέρα: Πού βρίσκονταν πέρυσι οι celebs τέτοια μέρα! (photos)

Καθαρά Δευτέρα: Παρά το γεγονός ότι και πέρυσι βρισκόμασταν εν μέσω lockdown, υπήρξαν πολλοί που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαν καταφέρει να βρεθούν σε αγαπημένους προορισμούς και να περάσουν τα Κούλουμα κάπως διαφορετικά! 

Οι περισσότεροι βρίσκονταν στη "βάση" τους αλλά κάποιοι άλλοι, πιο τυχεροί είχαν καταφέρει να περάσουν μεγάλο μέρος της πρώτης καραντίνας σε αγαπημένα τους μέρη.

Τότε τα πράγματα όμως δεν ήταν και τόσο αυστηρά όπως το διάστημα που διανύουμε τώρα.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο για παράδειγμα, είχαν πάει για σκι μαζί με την κόρη τους και είχαν περάσει υπέροχα. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου πέρασε τις μέρες αυτές πέρυσι η Ελένη Μενεγάκη. Τότε ακόμα η παρουσιάστρια ήταν στις καθημερινές επάλξεις στο στούντιο της εκπομπής της στον Alpha και φάνταζε ως απόδραση για εκείνη το να επισκεφτεί με την οικογένειά της το νησί της Άνδρου. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

H Δέσποινα Βανδή, μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου και τις οικογένειές τους είχαν ταξιδέψει μέχρι τα Καλάβρυτα.

Μάλιστα, η επώνυμη παρέα είχε βρεθεί και στο χιονοδρομικό κέντρο για μία ξεχωριστή ημέρα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στην Άνδρο για ένα ρομαντικό τριήμερο είχε βρεθεί πέρυσι μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από το νησί, δείχνοντας μαγεμένη από τις ομορφιές του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved