Ηχογράφημα αγάπης: Exclusive πλάνα από την πρόβα για τη διαδικτυακή συναυλία Παπαδοπούλου-Αδαμαντίδη
Gossip Specials

Ηχογράφημα αγάπης: Exclusive πλάνα από την πρόβα για τη διαδικτυακή συναυλία Παπαδοπούλου-Αδαμαντίδη

Μια μοναδική συναυλία που τιτλοφορείται ως "Ηχογράφημα Αγάπης" και έχει για πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά που δέχονται κακοποίηση πρόκειται να γίνει αύριο και το gossip-tv εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από αυτήν. 

Δύο σπουδαίες φωνές ενώνονται για να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης. Αύριο, λοιπόν, 2 Απριλίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθούν κοντά μας μέσα από το διαδίκτυο για να μας χαρίσουν μια μουσική συνάντηση που περιμέναμε!

Με διάθεση να δώσουν ελπίδα και ψυχαγωγία στον κόσμο μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα μας χαρίσουν δυόμιση ώρες χαράς και αισιοδοξίας μέσα από τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες που αγάπησαν.

Το gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε τις τελευταίες πρόβες για τη λαμπερή εκδήλωση. Μάλιστα, ο φακός μας απαθανάτισε τον Θέμη Αδαμαντίδη την ώρα της άφιξής του:

Παρουσιαστής της συναυλίας θα είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σωματείο «Φύλακας Άγγελος» του οποίου αποτελεί εμπνευστή και συνιδρυτή.

Η μεγάλη ζωντανή διαδικτυακή συναυλία έχει τίτλο “Ηχογράφημα Αγάπης” και θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Καρράς ώστε η εικόνα, ο ήχος και ο φωτισμός να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν η Νάσια Κονιτοπούλου και η Χριστίνα Θεωνά.

Τα εισιτήριά σας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Viva.gr ενώ η συναυλία θα είναι διαθέσιμη για προβολή αύριο 2 Απριλίου στις 21.00.
Η παραγωγή είναι της Finix Records.

Το gossip-tv εξασφάλισε την τελευταία πρόβα των καλλιτεχνών πριν τη μεγάλη συναυλία αύριο και φυσικά η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Θέμης Αδαμαντίδης χάρισαν μοναδικές ερμηνείες, ειδικά σε ένα ντουέτο τους που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Δείτε το παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved