Γιορτή της μητέρας: Οι επώνυμες μαμάδες που μας συγκίνησαν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία
Gossip Specials

Γιορτή της μητέρας: Οι επώνυμες μαμάδες που μας συγκίνησαν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία

Γιορτή της μητέρας: Η μητέρα είναι το ιερότερο πρόσωπο για κάθε έναν και κάθε μία από εμάς και σήμερα γιορτάζουν. Έχουμε λοιπόν κάθε λόγο να τις τιμούμε σήμερα. Ειδικά εκείνες που μας συγκίνησαν... 

Μία από αυτές είναι η Χριστίνα Κοντοβά η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα γίνει μητέρα μέσω υιοθεσίας. Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε ότι βρίσκεται στη διαδικασία υιοθεσίας ενός κοριτσιού από την Ουγκάντα, για χάρη της οποίας ζει τους τελευταίους μήνες εκεί.

Σφιχτή αγκαλιά!
Η Χριστίνα Κοντοβά στην πρώτη φωτογραφία της με τη μικρή Ada που αγάπησε με το που την είδε στην Ουγκάντα.

Μάλιστα, σε μακροσκελή ανάρτησή της στο instagram της είχε αποκαλύψει:

«Adopting Ada
Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.

Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου....

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα.

Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

•στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων

•σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη @jkalimeris».

Μια άλλη επώνυμη μαμά που μας συγκίνησε πολύ ήταν τον περασμένο Ιούλιο, η Ελένη Μενεγάκη η οποία στο "αντίο" της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Alpha, είχε αγκαλιάσει τα παιδιά της τα οποία βρίσκονταν στο πλευρό της, θέλοντας να τη στηρίξουν σε αυτή την τόσο συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της με τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Μαρίνα και την Βαλέρια εκείνη τη μέρα:

Μία φωτογραφία και μόνο ήταν ικανή για να μας κάνει να συγκινηθούμε και να καταλάβουμε πως οι δεσμοί μεταξύ παιδιού και μάνας είναι πολύ δυνατή. Αυτή ήρθε από τη Σία Κοσιώνη η οποία πριν από μερικές εβδομάδες την ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πραγματικά... μίλησε στις καρδιές μας.

Μετά από καιρό η όμορφη δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους followers της μια απίθανη φωτογραφία με τον γιο της, Δήμο, ο οποίος την κρατάει από το πόδι για να μην φύγει.

Μπορεί να έχει στα χέρια της το δύσκολο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όμως μακριά από τις υποχρεώσεις της η παρουσιάστρια είναι μια τρυφερή μαμά και αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο σε όμορφες στιγμές με τον γιο της.

Υπάρχουν όμως και αυτές οι δύσκολες στιγμές που η μαμά πρέπει να φύγει για τη δουλειά και ο μικρός δεν την αφήνει αφού δεν την έχει χορτάσει.

Ένα τέτοιο συγκινητικό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Σία Κοσιώνη.

Μία εικόνα που ισούται με χίλιες λέξεις αλλά και συναισθήματα!
Εκείνη όρθια κοντά στην πόρτα για να φύγει και ο μικρός της, να την τραβάει από το πόδι, ώστε να μείνει κοντά του.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved