Survivor: Όταν ο Κατσούλης πόζαρε ως μοντέλο! Καμία σχέση με τον Σάκη που γνωρίζουμε!
Gossip Specials

Survivor: Όταν ο Κατσούλης πόζαρε ως μοντέλο! Καμία σχέση με τον Σάκη που γνωρίζουμε!

Survivor: Όχι πως έχει χάσει κάτι από τη γοητεία του ο Σάκης Κατσούλης και σίγουρα είναι ομορφόπαιδο όμως οι κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο, τον έχουν αγριέψει λίγο. 

Σε σύγκριση πάντα με τον παλιότερο εαυτό του, όταν πόζαρε ως μοντέλο! Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο Σάκης Κατσούλης, εκτός από αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον χώρο της ένδυσης, κατά καιρούς έχει υπάρξει και μοντέλο, για τις ανάγκες πάντα της επιχείρησής του.

Ο σκληροτράχηλος παίκτης των Κόκκινων στο ριάλιτι επιβίωσης για όσους δεν γνωρίζουν, έχει κατάστημα με ανδρικά ρούχα και μάλιστα "ντύνει" πολύ γνωστούς κυρίους της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο Σάκης λοιπόν, λίγο πριν η πανδημία καταλύσει το λιανεμπόριο και κλείσει όλες τις επιχειρήσεις, οπότε και πήρε την απόφαση να φύγει για Άγιο Δομίνικο, όποτε του δινόταν η ευκαιρία γινόταν για λίγο μοντέλο προκειμένου να λανσάρει τις νέες κολεξιόν ρούχων που φιλοξενούσε στο κατάστημά του.

Ποζάροντας άλλοτε με casual ρούχα και άλλοτε με κοστούμια, ο Σάκης χάριζε στον φωτογράφο υπέροχες λήψεις προκειμένου να αναδείξει τα κομμάτια της νέας κολεξιόν. Και το κατάφερνε μία χαρά αφού διαθέτει έτσι και αλλιώς πολύ γυμνασμένο κορμί.

Κάτι άλλο που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι ότι ο Σάκης εκτός από το κατάστημα με τα ρούχα διαθέτει και κομμωτήριο μόνο για άντρες. Και αυτό βρίσκεται στην εμπορική ζώνη του Περιστερίου.

Δείτε φωτογραφίες του από τον καιρό που πόζαρε ως μοντέλο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved