YFSF Τελικός: Το ατύχημα του Αλευρά, τα δάκρυα της Μπεκατώρου και η παρουσία έκπληξη
Gossip Specials

YFSF Τελικός: Το ατύχημα του Αλευρά, τα δάκρυα της Μπεκατώρου και η παρουσία έκπληξη

Πανηγυρικά αλλά και με πολύ συγκίνηση έκλεισε χθες ο 7ος κύκλος του YFSF

Από το 2013 που ξεκίνησε το show μεταμφιέσεων του Ant1 μόλις 2 χρονιές δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα, το 2015 και το 2018 και από τα πλατό του πέρασαν πασίγνωστα ονόματα της ελληνικής showbiz, είτε ως παίκτες, είτε ως κριτές, είτε ως guests.

Όλα αυτά τα χρόνια ένα πρόσωπο ήταν ο συνδετικός κρίκος για όλους, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που ένιωθε στα πλατό του Your Face Sounds Familiar, πάντα σαν στο σπίτι της. (παλιότερα, είχε γίνει στην κυριολεξία σπίτι της αφού είχε μεταφέρει στο καμαρίνι της ακόμα και στρώμα για να μπορεί λίγο να ξεκουράζεται από τα πολύωρα γυρίσματα.

7ο show λοιπόν, αλλά 6ος τελικός αφού πέρυσι η απρόσμενη κατάσταση που δημιούργησε ο Covid 19 δεν επέτρεψε στο YFSF, να ολοκληρώσει τα προγραμματισμένα 14 επεισόδια και δεν ανακυρήχθηκε ποτέ νικητής ή νικήτρια από αυτό.

Την περασμένη Δευτέρα, έγινε το γύρισμα αυτό που παρακολουθήσατε χθες από στην τηλεόρασή σας από τον Ant1 και νικήτρια από την ψηφοφορία του κοινού μέσω zoom, αναδείχτηκε η Τάνια Μπρεάζου, ίσως και δικαιωματικά όχι από άποψη του αν ήταν καλύτερη από τους άλλους φιναλίστ, αλλά από το γεγονός ότι ήταν η παίκτρια που προηγούνταν στην βαθμολογία στον περσινό "κομμένο" κύκλο του YFSF, όταν αποφασίστηκε η διακοπή του.

Όχι οτι η φετινή χρονιά ήταν εύκολη για την εν λόγω παραγωγή. Τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα τους έκαναν άνω κάτω το πρόγραμμα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αφού η πρεμιέρα αναβλήθηκε και ακυρώθηκαν και τουλάχιστον τρία γυρίσματα όλο αυτό το διάστημα για τον ίδιον λόγο. Και κάπως έτσι τελικά έριξε αυλαία με τελικό στα 11 και όχι στα 14, όπως είναι πάντα.

Και τα είχε όλα το γύρισμα αυτό. Και συγκίνηση και άφθονο γέλιο και κούραση και νεύρα (κούρασης) και guest έκπληξη και άλλα πολλά που θα σας τα πούμε όλα αφού φυσικά ήμασταν εκεί και τα καταγράψαμε για εσάς.

Ποιόν έψαχνε η Μπεκατώρου;
Η πρώτη που κατέβηκε από τα καμαρίνια στο στούντιο ήταν, όπως πάντα, η Μαρία Μπεκατώρου με ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα που "κουδούνιζε" σε κάθε της βήμα.
Την άκουγες που ερχόταν από το βάθος του διαδρόμου, ως και το στούντιο!
-Σήμερα δεν γίνεται να σε χάσουμε... την πειράξαμε λίγο πριν μπει κι εκείνη γέλασε με την καρδιά της
-Είδες; Δεν μπορώ να κρυφτώ... μας απάντησε και μετά από μια σύντομη κουβέντα με τον Κρατερό Κατσούλη πέρασε την πόρτα του στούντιο.
Ποιόν όμως έψαχνε πριν από όλα αυτά;

Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση έρχεται αμέσως στο βίντεο που ακολουθεί και μαζί της και άφθονο γέλιο αφού θα δείτε όλες τις εισόδους των κριτών, τα πειράγματα και τον Τάκη Ζαχαράτο σε ρόλο ρεπόρτερ αφού πήρε από την δημοσιογράφο του Πρωινού, Μαρία Κοκκολάκη το μικρόφωνο και μπήκε ο ίδιος για ρεπορτάζ στο στούντιο!

Το ρολόι έδειχνε περίπου 9:30 το βράδυ όταν ο άπαιχτος floor, ο Διονύσης έδινε το σύνθημα της έναρξης και το γύρισμα του μεγάλου τελικού του YFSF All Star ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2:30 το ξημέρωμα. Δεν το λες και λίγο.

Πόσο μάλλον όταν τόσο οι παίκτες, όσο και η παρουσιάστρια αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής βρίσκονταν στα στούντιο Κάπα 2 στο Μαρκόπουλο από τις 10 το πρωί για τα απαραίτητα γυρίσματα των εισαγωγικών βίντεο των εμφανίσεων -δηλαδή τις συνεντεύξεις με τη Μαρία και το ασανσέρ- αλλά και τις τελικές πρόβες πριν το γύρισμα.

Βάλτε σε αυτήν την εξίσωση και το γύρισμα με την καθιερωμένη μεταμφίεση της παρουσιάστριας που σε αυτόν τον τελικό έγινε η Ραφαέλα Καρά, ε, δε θέλει και πολύ για να περάσουν οι ώρες.

Από τους 4 φιναλίστ αυτός που πέρασε πιο δύσκολα από όλους ήταν ο Θανάσης Αλευράς. Όχι, δεν είχε άγχος, είχε πρόβλημα λόγω ενός ατυχήματος. Βλέπετε μόλις μια μέρα πριν ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός χτύπησε το πόδι του και από την κραυγή που έβγαλε την ώρα του χτυπήματος τραυμάτισε τις φωνητικές του χορδές. Έτσι μέχρι και που βγήκε στη σκηνή έκανε αφωνία και μιλούσε, όταν χρειαζόταν ψιθυριστά.

Mega Highlights της βραδιάς φυσικά οι δύο guests που έδωσαν και βραβεία τους συμμετέχοντες που δεν ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ. Οι μοναδικές, Ζωζώ Σαπουντζάκη και Άντζελα Δημητρίου.

Η πρώτη μάλιστα, τραγούδησε και για εμάς την ώρα που έβγαινε από το στούντιο μετά την απονομή και για άλλη μια φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την ζωντάνια της και το αστείρευτο νάζι της. Δείτε την ως το τέλος του βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Στα highlights και προσωπικά δώρα που ετοίμασε και έφερε για όλους ο κορυφαίος οδοντίατρος, Παναγιώτης Δέδες που όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει για τις εμφανίσεις των παικτών του YFSF. Ξύλινες, χρωματιστές οδοντόβουρτσες με το όνομα του καθενός γραμμένο πάνω τους, όχι μόνο για τους παίκτες, τους κριτές και την παρουσιάστρια, αλλά και για όλους τους εργαζομένους του show. Κι επειδή κάποιοι ξετρελάθηκαν , όπως για παράδειγμα η κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, η Αέλια, ο Παναγιώτης πήρε και "παραγγελιές" και θα ετοιμάσει να στείλει κι άλλες και για την γλυκύτατη πιτσιρίκα αλλά και για τον αδερφό της τον Αρίωνα!

Με την ανακύρηξη της νικήτριας το πλατό έγινε το σκηνικό για ένα μεγάλο πάρτι. Κανείς με μούτρα, κανείς δυσαρεστημένος, τεράστια χαμόγελα, πανυγηρισμοί αλλά και άφθονα δάκρυα συγκίνησης. Από τους πρώτους που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους η Μαρία Μπεκατώρου, χάθηκε ανάμεσα σε αγκαλιές και της πήρε πολύ ώρα να συνέλθει. Λογικό. Αυτό το project ποτέ δεν ήταν για εκείνη απλά μια δουλειά.

Λίγο πιο πέρα η Κατερίνα Στικούδη αγκάλιαζε την Τάνια Μπρεάζου με τέτοια χαρά, σαν να είχε κερδίσει η ίδια. Λευτέρης Ελευθερίου και Ησαϊας Ματιάμπα έδιναν ρέστα στα πειράγματα με συνεργάτη την Ματθίλδη Μαγγίρα και για να μην περιαυτολογούμε δείτε τα όλα συγκεντρωμένα στο βίντεο που ακολουθεί.

Μαζί φυσικά με άφθονες φωτογραφίες από τα backstage του μεγάλου τελικού του 7ου YFSF που ήταν και All Star!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved