Τα διαζύγια που έσκασαν σαν... βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ και συζητήθηκαν όσο λίγα!
Gossip Specials

Τα διαζύγια που έσκασαν σαν... βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ και συζητήθηκαν όσο λίγα!

Η είδηση ενός διαζυγίου είναι πάντα μία άβολη στιγμή για ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ αλλά λόγω συνθηκών αναγκάστηκε να δώσει τέλος στο γάμο του. 

Η στιγμή αυτή γίνεται ακόμα πιο αμήχανη όταν αυτή η σχέση έχει πολυφωτογραφηθεί και τα media έχουν υπάρξει "μάρτυρες" ενός μεγάλου έρωτα, ενός λαμπερού γάμου, απόκτησης παιδιών κτλ.

Μία τέτοια στιγμή έζησαν και τα ζευγάρια που θα διαβάσετε παρακάτω τα οποία θυμόμαστε με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση για το διαζύγιο Βανδή-Ντέμη που κανείς δεν περίμενε.

Να θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη ήρθε το πρωί της Πέμπτης (15-07).

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης
Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.

Η πρώτη... κεραμίδα με ανακοίνωση διαζυγίου πάντως, ήρθε από την πάντα... πρωτοπόρα Ελένη Μενεγάκη που μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο αποφάσισαν χωρίς πολλά λόγια και πριν μεσολαβήσουν χιλιάδες δημοσιεύματα περί "κρίσης γάμου" ή άλλων σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, να προχωρήσουν σε κοινή δημόσια παραδοχή για τον χωρισμό τους.

Στις 29/1/2010 το άλλοτε ζευγάρι εξέδωσε την εξής ανακοίνωση που έπεσε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία:

"Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους”.

Σχέση καρμική: Βίσση-Καρβέλας

Αν και πλέον φαντάζει πολύ μακρινό το διαζύγιο της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα συνέβη και μάλιστα τότε είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα περιοδικά και τις εφημερίδες της εποχής. Παντρεύτηκαν λίγο καιρό μετά το μουσικό τους "πάντρεμα". Ήταν το... σωτήριο έτος 1983 όταν ένωσαν με παππά και με κουμπάρο τις ζωές τους, όμως ο γάμος τους κράτησε εννέα χρόνια αφού ο χωρισμός τους το 1992 τάραξε τα... ήρεμα νερά της σόουμπιζ τότε.

Πολλά χρόνια αργότερα η Άννα Βίσση είχε δηλώσει για εκείνον: «Με τον Καρβέλα ανθρώπινο διαζύγιο πήρα, καλλιτεχνικό ποτέ. Δυο χρόνια δεν δουλέψαμε μαζί και για να ακριβολογούμε έβγαλα μόνο έναν δίσκο χωρίς τον Νίκο, το «Απαγορευμένο». Θεωρώ ότι μας έκανε καλό η μεταξύ μας «αποχή». Όταν δυο άνθρωποι είναι συνέχεια μαζί, κάποια στιγμή έχουν ανάγκη την απόσταση. Πρέπει να πάρουν μια ανάσα. Με τον Νίκο δεν είμαστε μόνο φίλοι, είμαστε αδέλφια», τόνισε η Άννα Βίσση και εξήγησε πως μπορούν και έχουν αυτή την σχέση.

Βίσση για Καρβέλα: «Η σχέση μας πέρασε από όλα τα στάδια. Ερωτευτήκαμε, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδί, μείναμε φίλοι, δουλέψαμε και δουλεύουμε μαζί».

«Και για τους δυο μας, η μουσική είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας». Η τραγουδίστρια στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι όταν αγαπάς ζηλεύεις και ότι με τον καιρό το δούλεψε και έμαθε να μην ζηλεύει. Τέλος, αποκάλυψε ότι μετά την γέννηση της Σοφίας αφοσιώθηκε στην δουλειά της και έχασε κάθε επαφή με την τεκνοποίηση. «Θα ήθελα να έχω δεθεί ακόμα περισσότερο με την κόρη μου. Ως μητέρα έχω τις ενοχές μου».

Σκορδά-Λιάγκας: Χωριστοί δρόμοι off camera, μαζί on camera!

Στις 6 Νοεμβρίου του 2016 Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιό τους.

Η έναρξη εκείνης της τηλεοπτικής σεζόν, παρ' όλο που τους είχαμε συνηθίσει τηλεοπτικό δίδυμο, δεν τους βρήκε μαζί και οι φήμες που υπήρχαν πως δεν είναι πια ζευγάρι τελικά επιβεβαιώνονταν.

Με κοινή δήλωσή τους στη Real, οι δυο τους απλά και απέριττα παραδέχονταν: «Ναι δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα».

Το άλλοτε ζευγάρι φέτος έκανε και άλλη μία ανατροπή καθώς παρά το διαζύγιό του, αποφάσισε να είναι μαζί τηλεοπτικά όπως θα είναι και την ερχόμενη σεζόν με πολλές ανακατατάξεις στους συνεργάτες τους.

Θεοδωρίδου-Φουστάνος: Χωρισμός μετά από 8 χρόνια

Από το 1999 έως το 2007 η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος υπήρξαν παντρεμένοι και απέκτησαν μία κόρη, την Ανδριάνα η οποία πλέον είναι 21 ετών. Το ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε πολύ να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του, δεν τα κατάφερε και έτσι έδωσε οριστικό τέλος μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες. Σχετικά πρόσφατα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη, φανερά συγκινημένη είχε πει για το διαζύγιο: «Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες...

Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος. Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved